7. maj 2021
Klubmedlem John Rasmussen afprøver TeeBox og deltog i weekendens åbningskonkurrence om at komme tættest på hullet på et 104 m par-3 hul.
gallery icon

Se billedserie

Klubmedlem John Rasmussen afprøver TeeBox og deltog i weekendens åbningskonkurrence om at komme tættest på hullet på et 104 m par-3 hul.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Prøv simulatoren med verdens førende golfbaner

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Prøv simulatoren med verdens førende golfbaner
Ugeavisen Næstved - 21. juli 2020 kl. 12:15
Af Dorte Rye Silbo

Sydsjællands Golfklub Mogenstrup har som den første klub i Danmark indgået en aftale med TeeBox, der står bag en pakke med indendørs golf.

Det nye koncept i Sydsjællands Golfklub Mogenstrup er et præfabrikeret hus indrettet med golfsimulator, lounge område, køleskab, garderobe og opvarmning/nedkøling ved varmepumpe.

Mange af klubbens medlemmer kiggede i weekenden forbi til åbent hus for at svinge golfkøllen og afprøve det nye tiltag.

Baner fra proff-turneringer

Simulatoren byder på cirka 55 af verdens førende golfbaner, så der er god mulighed for at prøve kræfter med de baner man kender fra professionelle turneringer i tv.

Den har også træningsbaner, hvor længde og præcision kan øves. Desuden kan man holde turneringer, som klubbens Dame- og Herreklubber kan få stor glæde af.

Adm. direktør/partner i TeeBox Simon Maansen (tv.) og formand i Sydsjællands Golfklub, Henrik Karlsen med beviset på deres aftale. Bagved ses huset, der er placeret tæt på p-plads, klubhus og restaurant. Privatfotos

Første klub i Danmark

- Det har længe været klubbens ønske at have et simulator træningsmiljø. At vi så er "first movers" for TeeBox i Danmark gør det ekstra spændende, fortæller klubbens formand Henrik Karlsen.

- Vi har ramt plet, fordi vi gerne ville have noget eksklusivt i et lækkert miljø, fortsætter han.

TeeBox er åben året rundt kl.06-23, men højsæsonen forventes dog at være fra oktober til februar/marts. Man kan spille flere sammen ligesom ved en almindelig runde udendørs golf.

Klubbens medlemmer kan købe et årskort eller betale pr. gang man spiller. I øjeblikket er der et særligt tilbud på årskort, der gælder til og med lørdag 25. juli.

Planlægger du at holde den kommende sommerferie uden for Danmarks grænser?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk