23. oktober 2021
Klubmedlem John Rasmussen afprøver TeeBox og deltog i weekendens åbningskonkurrence om at komme tættest på hullet på et 104 m par-3 hul.
gallery icon

Se billedserie

Klubmedlem John Rasmussen afprøver TeeBox og deltog i weekendens åbningskonkurrence om at komme tættest på hullet på et 104 m par-3 hul.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Prøv simulatoren med verdens førende golfbaner

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Prøv simulatoren med verdens førende golfbaner
Ugeavisen Næstved - 21. juli 2020 kl. 12:15
Af Dorte Rye Silbo

Sydsjællands Golfklub Mogenstrup har som den første klub i Danmark indgået en aftale med TeeBox, der står bag en pakke med indendørs golf.

Det nye koncept i Sydsjællands Golfklub Mogenstrup er et præfabrikeret hus indrettet med golfsimulator, lounge område, køleskab, garderobe og opvarmning/nedkøling ved varmepumpe.

Mange af klubbens medlemmer kiggede i weekenden forbi til åbent hus for at svinge golfkøllen og afprøve det nye tiltag.

Baner fra proff-turneringer

Simulatoren byder på cirka 55 af verdens førende golfbaner, så der er god mulighed for at prøve kræfter med de baner man kender fra professionelle turneringer i tv.

Den har også træningsbaner, hvor længde og præcision kan øves. Desuden kan man holde turneringer, som klubbens Dame- og Herreklubber kan få stor glæde af.

Adm. direktør/partner i TeeBox Simon Maansen (tv.) og formand i Sydsjællands Golfklub, Henrik Karlsen med beviset på deres aftale. Bagved ses huset, der er placeret tæt på p-plads, klubhus og restaurant. Privatfotos

Første klub i Danmark

- Det har længe været klubbens ønske at have et simulator træningsmiljø. At vi så er "first movers" for TeeBox i Danmark gør det ekstra spændende, fortæller klubbens formand Henrik Karlsen.

- Vi har ramt plet, fordi vi gerne ville have noget eksklusivt i et lækkert miljø, fortsætter han.

TeeBox er åben året rundt kl.06-23, men højsæsonen forventes dog at være fra oktober til februar/marts. Man kan spille flere sammen ligesom ved en almindelig runde udendørs golf.

Klubbens medlemmer kan købe et årskort eller betale pr. gang man spiller. I øjeblikket er der et særligt tilbud på årskort, der gælder til og med lørdag 25. juli.

Synes du, der skal lægges klima-afgifter på flyrejser?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk