18. september 2020
Klapvognen er god i bus og med tog. Rocky nyder sit otium  sammen med ejeren Popi Petersen fra Næstved. Fotos: Jan Jensen
gallery icon

Se billedserie

Klapvognen er god i bus og med tog. Rocky nyder sit otium sammen med ejeren Popi Petersen fra Næstved. Fotos: Jan Jensen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Popi og Rocky på bytur

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Popi og Rocky på bytur
Ugeavisen Næstved - 19. marts 2020 kl. 14:46
Af Jan Jensen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Når han bliver træt lyder der et bjæf eller to, inden Rockys ejer, Poppi Petersen, stopper og løfter sin kære hund op i sin hundeklapvogn.

- Der er mange - både i bus, tog og i biler - der spørger hvor jeg har købt den. Svaret er, at den er fundet på internettet - jeg har ikke set den andre steder, men den er da smart, siger Popi Petersen og taler i retning af Rocky.

Hunden kigger op og snuden er helt tæt på den nysgerrige hundereporters telefon. Rocky er 14 år og han har lidt gigt i bagbenene. Derfor har Rocky gennem de seneste to år haft det privilegie, at blive løftet op i hundeklapvognen.

- Han bliver forkælet lidt, men det må man godt i den alder, konstaterer Popi Petersen. Hun smiler, mens klapvognen styres over Axeltorv. Kort efter begynder Rocky at gø. Først et stille bjæf, der i løbet af få sekunder udvikler til reel gøen.

Det er tid at komme ned. Rocky bliver sat på gaden og alle fire ben bevæger sig hurtigt og kursen er sat - fremad.

Er du klar til at bære mundbind, når du skal handle ind?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk