28. maj 2020
Mads Petersen viser med glæde den ombyggede skibscontainer frem, mens Toke Klæbel sørger for at dejen kommer på køl. Fotos: Dorte Rye Silbo
gallery icon

Se billedserie

Mads Petersen viser med glæde den ombyggede skibscontainer frem, mens Toke Klæbel sørger for at dejen kommer på køl. Fotos: Dorte Rye Silbo
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Petersen bager pizzaer i skibscontainer

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Petersen bager pizzaer i skibscontainer
Ugeavisen Næstved - 07. maj 2020 kl. 14:48
Af Dorte Rye Silbo
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Take-away Hvilken type mad mangler i Karrebæksminde? Tænkte 29-årige Mads Petersen og Toke Klæbel, da de gerne ville åbne et madsted i sommerlandet.

- Vi fandt ud af, at pizzaer lavet fra bunden kunne være et godt emne, fortæller Mads Petersen, hvis efternavn er blevet ingrediensen i valg af forretningens navn, der meget simpelt er Petersen's Pizza.

Han har arbejdet på flere pizzarestauranter og andre restauranter i både København og Oslo. Også hans makker Toke Klæbel har erfaring fra forskellige spisesteder.

- Vi laver italiensk inspirerede pizzaer. De skal være tynde og sprøde, og vi går op i detaljen med gode råvarer, der smager af noget, fortsætter Mads Petersen.

Pizza med flæskesvær

- Alt bliver lavet fra bunden med hjemmelavede pestoer, tomatsovs og med den dyre og gode parmaskinke. Vi byder på otte forskellige pizzaer, og selvom vi har lidt alternative udgaver, vil der stadig være Margherita, Hawaii og en med spicy salami.

- Men vores signatur bliver helt sikkert pizzaen med kartofler, tomat, ost, rosmarin, mascarpone, bacon, persille toppet med flæskesvær. Vi har lige prøvesmagt den. Den smager super godt.


De to Næstved-drenge har ombygget den hvide skibscontainer i Karrebæksminde med køkken og pizzaovne. Fotos: Dorte Rye Silbo
Køkken etableret i container

Men hvor skulle pizzaerne så tilberedes? Valget faldt på Stejlepladsen, hvor man kan leje en plads. Det eneste krav er, at spisestedet er flytbar.

- Mens nogen bruger en foodtruck googlede vi os frem til en skibscontainer. Og det lykkedes at finde en brugbar, fortæller Mads Petersen.

Pizza-drengene har brugt vinteren på, at gøre containeren til et sted, hvor tilberedningen kan finde sted. De har sat vægge op og etableret et køkken med redskaber og naturligvis det vigtigste: En pizzaovn.

I denne tid er interessen særlig stor for take-away, så drengene åbnede Petersen's Pizza i fredags og planen er indtil videre at holde åbent tirsdag-søndag kl. 12-20.

Alle personer over 18 år har nu muligheden for at bestille en test for coronavirus, selv om de ikke har symptomer. Er det noget du vil benytte dig af?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk