18. oktober 2019
Ole Rehn er en glad mand - selv om købet af den gamle radioforretning har kostet ham foreløbig to års arbejde og en del penge. Nu bliver første del af projektet sat til udlejning. Foto: Jan Jensen
gallery icon

Se billedserie

Ole Rehn er en glad mand - selv om købet af den gamle radioforretning har kostet ham foreløbig to års arbejde og en del penge. Nu bliver første del af projektet sat til udlejning. Foto: Jan Jensen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Ole har knoklet to år i Radiolageret

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Ole har knoklet to år i Radiolageret
Ugeavisen Næstved - 07. maj 2019 kl. 13:49
Af Jan Jensen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Tømrermester Ole Rehn købte ejendommen for to år siden, og nu er første del af ombygningen tæt på at være klar til nye lejere.

Der stod måleudstyr til at teste tv-apparatur og radioer, da tømrermester Ole Rehn overtog det kendte hus i Grønnegade, der gennem generationer er kendt som Radiolageret med det ikoniske facadeskilt: FJERNSYN.

Det står stadig sort på hvidt på facaden, men ejendommen er i gang med en forvandling. Der er stadig et par møbler fra det gamle værksted tilbage. De udstilles i vinduet med opfordringen: Giv et bud!

Ole Rehns grønne kassevogn er kendt i gadebilledet, for købet af det gamle hus har haft en del overraskelser med sig, men nu - efter godt to års arbejde - begynder det at lysne.

Kommunen har lige været forbi med ny strømforsyning. Den oprindelige del af den gamle radioforretning er huset nærmest Gl. Ridehus, og her er alt næsten klar både i stuen og på første sal.

Ejendommen indrettes med to lejeboliger på første sal, hvoraf den første er klar. I underetagen gøres klar til erhvervslejemål.

- Der skal ikke være pizzaria her. De er gode nok, men dem er der nok af. En frisør eller en lille ejendomshandel. Dét egner lokalet sig meget godt til, siger Ole Rehn. Han er parat til at udleje hele stueplan ud til den "rigtige" udlejer.

Lagkagehuset har tidligere vist interesse for Næstved, og de har også været forbi Grønnegade. Uden held. Det er ikke det rigtige sted, og det forstår Ole Rehn faktisk ikke, for der er sol på det brede fortov hele dagen. P-pladser og gågaderne er også tæt på.

Læs resten af historien i Ugeavisen Næstved i denne uge.

Nyhedsbrevet for Sjællandske Næstved / Ugeavisen Næstved/ Søndagsavisen Sydsjælland
Nyhedsbrevet udsendes hver dag omkring klokken 06.00
BREAKING-nyheder udsendes efter behov
*påkrævet

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk