16. september 2019
Salgschef Lars Hallengren Jørgensen (tv.) og teknisk chef Lars Sørensen inviterer indenfor i det store showroom. 

Foto: Per Witt
gallery icon

Se billedserie

Salgschef Lars Hallengren Jørgensen (tv.) og teknisk chef Lars Sørensen inviterer indenfor i det store showroom. Foto: Per Witt
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Nyt domicil til parcelhusbyggefirma

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Nyt domicil til parcelhusbyggefirma
Ugeavisen Næstved - 21. marts 2019 kl. 08:24
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Det landsdækkende byggefirma HusCompagniet har været repræsenteret i Næstved i et par år hos Nybolig på Dania, men nu har firmaet fået hus under eget tag.

- Vi er flyttet til 500 kvadratmeter udstillingsbygning på Militærvej 22 med udsigt til Østre Ringvej, fortæller Lars Hallengren Jørgensen, der er salgschef i afdelingen i Næstved.

Dermed har alle forbipasserende på Østre Ringvej også indsigt til det store showroom, hvor man kan få en forsmag på nogle af de muligheder, firmaet tilbyder.

- Vi opfører omkring 1.900 huse årligt og næsten alle er vidt forskellige. Det er de naturligvis, fordi husbyggeriet sker i et tæt samarbejde med kunden, understreger Lars Hallengren Jørgensen.

I afdelingen i Næstved er der to byggerådgivere samt en teknisk chef, der står parate til at vise rundt i showroomet og holde møder med interesserede købere.

- Vi kan i al beskedenhed favne det hele og vores indsats er lige dér, hvor kunderne ønsker det, hvad enten det er til råhuset, levering af nøglefærdig murermestervilla, fritidshus eller professionelle ydelser til individualister, der gerne vil være medbyggere, siger teknisk chef Lars Sørensen.

- Vi ønsker at skabe overskuelighed for huskøberen og kan være sparringspartner, når der skal træffes valg både ude og inde - når der skal vælges vinduer, tagtyper, mursten, gulve i huset, bad, køkken, fliser med mere. Fra den lille detalje til de helt store beslutninger, understreger Lars Hallengren Jørgensen.

Der er mange krav i Bygningsreglementet, der skal overholdes ved nybyggeri, og som kunde behøver man ikke sætte sig ind i alle regler.

- Vi kan vise hundredvis af eksempler på, hvordan vi har løst byggeopgaver og fysisk kan man kigge forbi vore tre prøvehuse med forskellig arkitektur på Klosterlunden i Næstved 23. og 24. marts kl. 13-16. Her er det hele i fuld størrelse og løsningerne nemme at forholde sig til, siger salgschefen.

Man kan møde HusCompagniets specialister i det nye domicil på hverdage kl. 8 til 16 og efter aftale - når interesserede købere har tid.

Nyhedsbrevet for Sjællandske Næstved / Ugeavisen Næstved/ Søndagsavisen Sydsjælland
Nyhedsbrevet udsendes hver dag omkring klokken 06.00
BREAKING-nyheder udsendes efter behov
*påkrævet

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk