19. februar 2020
Bo Zhao og Grace Lirongfan har netop fået lys i skiltet i indgangen til restauranten. Foto: Per Witt
gallery icon

Se billedserie

Bo Zhao og Grace Lirongfan har netop fået lys i skiltet i indgangen til restauranten. Foto: Per Witt
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Ny ambassadør for det asiatiske køkken

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Ny ambassadør for det asiatiske køkken
Ugeavisen Næstved - 17. september 2019 kl. 15:25
Af Per Witt
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

I aften tirsdag 17. september åbner Ris Restaurant på Slagelsevej 8 i den tidligere Lin´s Restaurant.Efter mange år med restaurant i Fønix-krydset har familien Lin valgt at koncentrere sig om den japanske restaurant Ichiban Sushi på Brotorvet.

Denne beslutning gør, at kinesiske Bo Zhao og hendes kæreste nu har fået mulighed for at udleve drømmen om et eget spisested. De har nemlig overtaget stedet og åbner i denne uge den asiatiske restaurant Ris Restaurant i helt nyindrettede og -malede lokaler ud til Slagelsevej.

-At det blev Næstved er der en god grund til:

- Jeg er ofte kommet herned fra København for at besøge min gode veninde Grace Lirongfang, og har altid syntes, at her er så dejligt og hyggeligt tæt på skov og vand og uden så meget trafik. Det kan vi godt lide med små børn, understreger hun.

Og veninden Grace Lirongfang kunne i god tid fortælle hende, at der blev en restaurant ledig, for hun arbejdede nemlig som sushi-kok hos familien Lin.

- Nu arbejder jeg i stedet for hos Bo i Ris Restaurant, og det er skønt at være så tæt på mine gode venner, siger Grace Lirongfang, der før sin tid i Næstved arbejdede i mange år som sushi-kok i metropolen Beijing.

- Asiatisk mad dækker jo over et kolossalt udvalg af forskellig mad, og vi prøver at tage det bedste med her. Der vil derfor være retter som de laves i Kina, Vietnam, Thailand og Mongoliet. Med en styrke, der er tilpasset de danske ganer, understreger den nye restaurant-ejer med et smil.

...
Læs hele artiklen i Ugeavisen Næstved i denne uge

n

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk