19. maj 2019
Malene og René Holse følger solens vandring: Der er mulighed for at sidde ud til gaden, i cafeen eller ved borde eller sofaarrangement ud til gårdspladsen bagved. Foto: Per Witt
Malene og René Holse følger solens vandring: Der er mulighed for at sidde ud til gaden, i cafeen eller ved borde eller sofaarrangement ud til gårdspladsen bagved. Foto: Per Witt
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Nu kan man igen spejle sig i gaden

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Nu kan man igen spejle sig i gaden
Ugeavisen Næstved - 09. juli 2018 kl. 11:04
Af Per Witt
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

cafenyt For 31 år siden åbnede Café Gadespejlet i Kindhestegade 4, men de seneste fem års tid har den heddet Café 31.

Men mange siger stadig, at de skal på Gadespejlet. Derfor vender navnet tilbage i forbindelse med at Malene og René Holse har overtaget caféen.

- Vi overtog første maj, men nu er alt på plads, i går fik vi en elitesmiley og inden for et par uger har vi et spritnyt menukort med mange flere valgmuligheder, siger parret.

Og typografien på Café Gadespejlet er præcis den samme som for fem år siden - og det har kunnet lade sig gøre, fordi skiltet over caféen aldrig har været skiftet ud.

- Det var så heldigt, at navnet Café 31 var trykt på en streamer, der blot var klæbet hen over det gamle navn. Min mor hjalp i flere timer med at få fjernet streameren, og skiltet indenunder var nærmest som nyt, beskyttet af folien, siger Malene Holse med et smil.

Tanken med det nye menukort er at introducere en lidt mere typisk dansk række af muligheder - både til frokost men især til aften, siger René Holse, der sammen med Malene har været selvstændig i otte år og bl.a. har drevet café før.

Nyhedsbrevet for Sjællandske Næstved / Ugeavisen Næstved/ Søndagsavisen Sydsjælland
Nyhedsbrevet udsendes hver dag omkring klokken 06.00
BREAKING-nyheder udsendes efter behov
*påkrævet

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk