19. februar 2020
Det lille hus som opføres ved siden af kommunens adminstrationsbygningen bliver ikke offentlige toiletter. Her skal placeres en nødgerator. Fotos: Jan Jensen
gallery icon

Se billedserie

Det lille hus som opføres ved siden af kommunens adminstrationsbygningen bliver ikke offentlige toiletter. Her skal placeres en nødgerator. Fotos: Jan Jensen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Nødstrøm til kommunes servere får eget hus

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Nødstrøm til kommunes servere får eget hus
Ugeavisen Næstved - 06. oktober 2019 kl. 06:00
Af Jan Jensen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

I øjeblikket står kommunens it-servere i Jernbanegade. Nærmere bestemt i bygningerne i baggården, men stedet er langtfra fornuftigt, idet bygningerne der udgør den gamle Jernbanegade Skole er til salg.

Derfor er det nødvendigt at flytte al teknikken til Rådmandshaven, og i den forbindelse investeres i en ny nødgenerator, der kan sikre forbindelse til omverdenen i tilfælde af strømsvigt.

- Der er også en nødgenerator i Jernbanegade, men det var efterhånden af ældre dato og lidt slidt. Nu flyttes alle servere til tredje sal i administrationsbygningen, og forbindelserne bliver opdateret i forbindelse, siger Torben Kelm Danielsen, centerchef trafik og ejendomme.

Strøm er uundværligt, og derfor har en nødgenerator afgørende betydningen for Næstved Kommunes datasikkerhed. Den nye nødgenerator er desuden for stor til at den kan placeres i de eksisterende bygninger i Rådmandshaven.

Det nye lille hus skyder op tæt ved hovedindgangen til administrationsbygningen og det store Platantræ.

Området er videoovervåget og tæt på cykel- og gangstien.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk