18. oktober 2019
Stemningen var god til demonstrationen. Her ses i front: Magnus Heunicke, Carsten Rasmussen, Jette Leth Buhl, Freja Lynæs Larsen og Anders Ellegaard. Fotos: Jan Jensen
gallery icon

Se billedserie

Stemningen var god til demonstrationen. Her ses i front: Magnus Heunicke, Carsten Rasmussen, Jette Leth Buhl, Freja Lynæs Larsen og Anders Ellegaard. Fotos: Jan Jensen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Musikken spillede og de røde faner luftet i gaderne 1. maj.

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Musikken spillede og de røde faner luftet i gaderne 1. maj.
Opdateret 01. maj 2019 kl. 14:43
Ugeavisen Næstved - 01. maj 2019 kl. 13:48
Af Jan Jensen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Det er på samme tid både en kamp- og en festdag. Første maj begyndte i Gl. Ridehus med taler og rød morgenmad, og ved middagstid gik forsamlingen en tur gennem byens gader for fuld hornmusik.

Det er svært ikke at gå i takt, når der marcheres med de røde faner. Andre stopper op og smiler venligt og nærmest overbærende. Men uanset partifarve og humør på dagen, så er marchen gennem Næstved en del af historien og traditionen.

Fagforeningerne Blik & Rør Næstved, Dansk El - forbund, Dansk Metal Sydøst, FOA Sydsjælland, HK Sjælland, Malernes Fagforening Sjælland, Fødevareforbundet NNF Sjælland og Øerne, Socialpædagogerne Storstrøm, 3F Guldborgsund, 3F Næstved, 3F Storebælt og TL Sjælland var repræsenteret.

DSU, Socialdemokratiet, Enhedslisten og SF var naturligvis også med på dagen, og forrest i optoget var Magnus Heunicke, Carsten Rasmussen, Jette Leth Buhl, Freja Lynæs Larsen og Anders Ellegaard.

Nyhedsbrevet for Sjællandske Næstved / Ugeavisen Næstved/ Søndagsavisen Sydsjælland
Nyhedsbrevet udsendes hver dag omkring klokken 06.00
BREAKING-nyheder udsendes efter behov
*påkrævet

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk