24. september 2020
Mormor Elna Sørensen har styr på sine børnebørn - Mads og Peter. Drengene er på besøg hos deres mormor nogle dage, og hun træder til, når der er brug for hjælp. Fotos: Jan Jensen
gallery icon

Se billedserie

Mormor Elna Sørensen har styr på sine børnebørn - Mads og Peter. Drengene er på besøg hos deres mormor nogle dage, og hun træder til, når der er brug for hjælp. Fotos: Jan Jensen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Mormor har snor i drengene

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Mormor har snor i drengene
Opdateret 12. august 2020 kl. 12:38
Ugeavisen Næstved - 12. august 2020 kl. 12:33
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Mormor Elna Sørensen har fundet badedragten frem, og hun tøver ikke med at træde ud i vandet, selvom der er blødt på bunden. Elna Sørensen har snor i sine to børnebørn Peter og Mads som hygger sig på SUP-boards lidt længere ude på vandet.

arrow Læs også: Event på Enø: Kæmpe fodspor i sandet er en hyldest til vandringen

- Vi camperer på Enø Camping. Vi er fra Ringsted og er fastliggere. Drengene skal være her i tre dage, og det er hyggeligt at være med, lyder det fra Elna Sørensen.

Vind og Blå Flag

Den sidste af i alt otte dage med Blå Flag arrangementer i sommerlandet er fuldt ud på højde med de andre. Onsdag formiddag er lun. Solen er med deltagerne, der samles omkring bredden ved den lille strand ved siden af lystbådehavnen. Der er også vind. Og det er normalt årsag til en aflysning, hvis det ikke var fordi den erfarne kajakmand og tovholder Niels Petersen har fundet på en simpel og effektiv løsning.

Mere hyggeligt

Et SUP-board er meget let, og vi har hørt om folk der er drevet langt ud. Derfor kan børn under 18 år kun prøve, hvis der er en sikkerhedsline på. Det kræver en forældre eller en anden voksen der hjælper til, og det er faktisk med til at gøre det endnu mere hyggeligt, siger Niels Petersen.

Han er kendt fra sin tid i ungdomsklubben Smakken i Karrebæksminde. Nu er han pensioneret, og han nåede akkurat hjem fra Grønland, så han kunne være med til Blå Flag Centers ekstra otte dage med sommeraktiviteter.

Bedre end cirkus

- Det er gået ud over al forventning. Vi har typisk haft 50-65 med hver gang, siger Niels Petersen, mens han hjælper en mor med sin datter sikkert i land fra en tur i havkajak.

Det er Tine Wegner fra Strøby Egede med sin seksårige datter Ida: - Børnene vil gerne være med her. Det er meget sjovt, for det er tilmed helt gratis at deltage, siger Tine Wegner. Familien har tre børn, hvoraf Anna på 15 er den ældste. I modsætning til en tur i cirkus er aktiviteter i og omkring vandet meget bedre til at samle familien.

arrow Varme temperaturer lokker mange til stranden
17. august 2020 kl. 21:00 Opdateret: kl. 15:24
arrow Politiet opfordrer: Hold afstand på Enø
16. august 2020 kl. 06:30 Opdateret: kl. 07:58
arrow Campister forhindrede storbrand i hytte
15. august 2020 kl. 15:49 Opdateret: kl. 15:51
Har debatten om sexisme taget overhånd?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk