25. juni 2019
Den ikoniske hovedbygning på Mogenstrup Kro forsvinder snart. Kig med når nedrivningen begynder 22. februar. Foto: Anna C. Møhl
Den ikoniske hovedbygning på Mogenstrup Kro forsvinder snart. Kig med når nedrivningen begynder 22. februar. Foto: Anna C. Møhl
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Mogenstrup Kro rives ned nu - giv et bud på nyt navn til boligområdet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Mogenstrup Kro rives ned nu - giv et bud på nyt navn til boligområdet
Ugeavisen Næstved - 20. januar 2019 kl. 12:00
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Den gamle, hæderkronede Mogenstrup Kro ender snart sine dage som murbrokker og vejbelægning, når nedrivningen af både den ikoniske hovedbygning samt hele kroens bolig- og værelseslænger igangsættes 22. februar.

arrow Læs også: Vinderen er fundet: Nye boliger ved Mogenstrup Kro har fået navn

Bolgselskabet Flexbo Sjælland afventer en arkitektkonkurrence, der skal afgøre udformningen og indretningen af boligerne. Men fastlagt er, at der bygges på 6.200 kvm af grunden og indrettes 70 boliger samt et fælleshus, som kan danne rammen om sociale sammenkomster og aktiviteter.

Fra Flexbo lyder det at undersøgelser har vist, at det er umuligt at finde en bæredygtig løsning i de nuværende bygninger. Firmaet er godt klar over, at der er tale om et stykke kulturarv, men både tilbygningerne og hovedbygningen er i følge Flexbo i meget elendig forfatning, og desuden skal alment nybyggeri i dag overholde en lang række krav, som ikke kan opfyldes ved at bygge om i det eksisterende.

Boligselskabet lægger op til at inddrage borgerne i, hvad det nye boligområde skal hedde. Man kan indsende sit navneforslag senest 6. februar til flexbo@boligkontoret.dk. Vinderen får et gavekort til Næstved Storcenter.

Nyhedsbrevet for Sjællandske Næstved / Ugeavisen Næstved/ Søndagsavisen Sydsjælland
Nyhedsbrevet udsendes hver dag omkring klokken 06.00
BREAKING-nyheder udsendes efter behov
*påkrævet

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk