26. maj 2020
Sabina Thorsen, der har deltaget i flere skønhedskonkurrencer, bruger sit sabbatår til at åbne skønhedsklinik i Riddergade. Fotos: Dorte Rye Silbo
gallery icon

Se billedserie

Sabina Thorsen, der har deltaget i flere skønhedskonkurrencer, bruger sit sabbatår til at åbne skønhedsklinik i Riddergade. Fotos: Dorte Rye Silbo
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Miss Sri Lanka åbner klinik i city

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Miss Sri Lanka åbner klinik i city
Ugeavisen Næstved - 14. maj 2020 kl. 12:27
Af Dorte Rye Silbo
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Sabina Thorsen har været kendt i skønhedsbranchen siden 2016, og er nu selvstændig med egen skønhedsklinik i Næstved.

20-årige Sabina Thorsen blev sidste år handelsstudent indenfor international business på ZBC i Næstved, og vil bruge sit sabbatår til noget fornuftigt. Siden hun var barn, har hun drømt at drive egen virksomhed.

Passioneret i skønhed

Efter adskillige kurser og et uddannelsesforløb har Sabina Thorsen åbnet ST Beauty, der tilbyder Hair og Lash extension.

- Jeg synes det er så spændende, at man kan tillægge sig så meget viden og skønt, at jeg skal arbejde med noget, som er min store passion. Jeg vil gerne være en inspirationskilde for andre unge. Vise at det godt kan lade sig gøre, at springe ud i det, smiler Sabina Thorsen, der åbnede klinikken i forrige uge, og tiderne er allerede godt booket op.

Klinik i frisørsalon

-Jeg er rigtig glad for, at få mulighed for at leje mig ind hos frisørsalonen Dolce Hair i Riddergade 4A, som Diana Kajabi har drevet de seneste 10 år, fortsætter hun.


Diana Kajabi i stolen ejer Dolce Hair, hvor Sabina Thorsen lejer et lokale til sin klinik - ST Beauty.

I salonen vil Sabina Thorsen lave Hair extension, som er en forlængelse af eget hår. Og i ST Beautys lokale bagerst i salonen tilbyder hun Lash extension, som forlænger øjenvipper, og gør dem fyldigere. Derudover korrektion og farvning af bryn.

Det er ikke uden grund at skønheden selv gennem årene har deltaget i flere konkurrencer. Sabina Thorsen har vundet Miss Sri Lanka i Europa og været blandt deltagerne i Miss Danmark.

Til sommer vil Sabina Thorsen læse videre indenfor revision eller økonomi og eksport kombineret med hun driver ST Beauty.


Sabina Thorsen har deltaget i flere skønhedskonkurrencer og bruger sit sabbatår til at åbne skønhedsklinik i Riddergade. Fotos: Dorte Rye Silbo
Alle personer over 18 år har nu muligheden for at bestille en test for coronavirus, selv om de ikke har symptomer. Er det noget du vil benytte dig af?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk