21. september 2019
Instruktionen i brug af materialepladsen står lige indenfor på pladsen. Der er grønt lys, når man må køre ind på vægten hvorefter den bliver rød. Foto: Per Witt
gallery icon

Se billedserie

Instruktionen i brug af materialepladsen står lige indenfor på pladsen. Der er grønt lys, når man må køre ind på vægten hvorefter den bliver rød. Foto: Per Witt
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Materialeplads genåbner og får god nabo på Ydernæs

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Materialeplads genåbner og får god nabo på Ydernæs
Ugeavisen Næstved - 12. april 2019 kl. 21:00
Af Per Witt
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Karrebæk Vognmandsforretning har i godt 20 år haft materialeplads med granit, sten grus, flis og muldjord i Stenstrup bag landevejen mod Vordingborg. Det er ikke verdens mest centrale placering, men det rådes der bod på nu fra på lørdag 13. april, hvor materialepladsen åbner på en ny adresse.

Det må kaldes lidt af en genistreg, når indehaver af vognmandsforretningen, Anders Nielsen, har lejet sig ind på en dobbelt så stor grund, 10.000 kvm, lige over for indkørslen til Næstved Genbrugsplads på Fiskerhusvej på Ydernæs. Samtidig åbner materialepladsens nabo, AffaldPlus, et genbrugsmarked for byggematerialer.

En sådan kommerciel symbiose kan kun blive en succes.

- Ja, vi har lagt os der, hvor trailer-folket alligevel kommer forbi, når de har afleveret en fyldt trailer på affaldspladsen for bagefter at fylde den tomme trailer igen med f.eks. grus, sten, eller flis hos os på vejen hjem, siger Anders Nielsen, der er tredje generation i det 86 år gamle vognmandsfirma.

Lørdag kommer borgmester Carsten Rasmussen forbi og klipper snoren kl. 11. Herefter serveres lidt til ganen, og der er konkurrence og underholdning.

Nyhedsbrevet for Sjællandske Næstved / Ugeavisen Næstved/ Søndagsavisen Sydsjælland
Nyhedsbrevet udsendes hver dag omkring klokken 06.00
BREAKING-nyheder udsendes efter behov
*påkrævet

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk