26. august 2019
Nej, det er ikke lyserød marmor men tunge saltblokke og -skåle fra Himalaya, som Julian Cîrpaciu og Adrian Macavei har fået fremstillet specielt til restauranten. På disse serveres maden. Foto: Per Witt
gallery icon

Se billedserie

Nej, det er ikke lyserød marmor men tunge saltblokke og -skåle fra Himalaya, som Julian Cîrpaciu og Adrian Macavei har fået fremstillet specielt til restauranten. På disse serveres maden. Foto: Per Witt
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Mad skal da laves på Himalaya-salt

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Mad skal da laves på Himalaya-salt
Ugeavisen Næstved - 06. september 2018 kl. 16:00
Af Per Witt
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Fredag 7. september åbner Restaurant Saltet med et nyt koncept i den tidligere kinesiske restaurant i Ringstedgade 7 i Næstved.

Køkkenchefen og hans kompagnon Adrian Macavei, der begge stammer fra Rumænien, er startet forfra i det næsten 400 kvm store lokale, og det har været nødvendigt at skrælle alt af - fra gulv til loft.

I dag fremstår det i en såkaldt industriel stil med skinnende blankt betongulv, rå træ- og murstensvægge, nye lamper og et enkelt møblement. Også toiletterne har fået en charmerende overhaling.

Restaurant Hong Kong serverede kinesiske specialiter i en menneskealder. Nu skal der helt andre retter på - og det meste skal bogstavelig talt både laves på og tages med et gran salt. Restaurantens navn er nemlig kort og godt: »Saltet«.

- Der er så mange restauranter i Næstved at vi har ønsket at finde på noget helt nyt: Vi laver selv maden og både tilbereder og serverer den på store lyserøde saltblokke fra Himalaya, siger Julian Cîrpaciu.

På åbningsdagen 7. september åbner Restaurant Saltet klokken 16.30.

Læs hele artiklen i Ugeavisen Næstved i denne uge.

Nyhedsbrevet for Sjællandske Næstved / Ugeavisen Næstved/ Søndagsavisen Sydsjælland
Nyhedsbrevet udsendes hver dag omkring klokken 06.00
BREAKING-nyheder udsendes efter behov
*påkrævet

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk