18. februar 2019
Peter Rønne(tv), direktør i Lafinesse og Jesper Rye Jensen fra Rye Merc har allerede været på messe sammen i Frankfurt for at præsenterer det nye sortiment.
gallery icon

Se billedserie

Peter Rønne(tv), direktør i Lafinesse og Jesper Rye Jensen fra Rye Merc har allerede været på messe sammen i Frankfurt for at præsenterer det nye sortiment.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Lokal virksomhed flytter fra byen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Lokal virksomhed flytter fra byen
Ugeavisen Næstved - 15. august 2018 kl. 13:00
Af Dorte Rye Silbo
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Efter 37 år med Rye Merc har Jesper Rye Jensen søgt løsning for genera­tionsskifte og det er nu lykkedes med en fusion med virksomheden Lafinesse i Havdrup. Jesper Rye Jensen var ikke blevet færdig med handelsskolen, da han som ganske ung "Over There" fik øje på fløjlsplakater, der med et fluorescerende lys blev noget særligt.

Købmandsrollen var han nærmest født med, så en import af plakater fra USA til Danmark, blev en realitet.

Men på det lejede værelse i Valby var pladsen trang, og et hjørne af forældrenes lager i Næstved blev også inddraget til projektet. Rye Merc blev til.

Selvom det er meget vemodigt, er Jesper Rye Jensen en glad mand.

- Fra 1. august har jeg indgået en fusion med firmaet Lafinesse i Havdrup, fortæller Jesper Rye Jensen, der i den senere tid har arbejdet med at finde en fornuftig løsning for genera­tionsskifte.

Ordet pension er sat på standby og Jesper Rye Jensen flytter med Lafinesse og bliver tilknyttet som salgsansvarlig på konsulentbasis. I fritiden tager han vinbonde-hatten på og passer de mange vinstokke ved privaten på Vesterhavegaarden.

Rye Merc er et godt supplement til Lafinesse.

- Sammen bliver det et fantastisk stærkt og bredt sortiment med salg til store kædekunder, understreger han.

Jesper Rye Jensen glæder sig til samarbejdet med Peter Rønne, direktør i Lafinesse. Det har haft en god start, hvor de to allerede har været sammen på messer, som gik over al forventning.

Læs hele historien i Ugeavisen i denne uge.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk