1. oktober 2020
Næstved Tennis Klub investerede tidligere i år i en boldmaskiner, der leverer præcise bolde til klubbens aldrende medlemmer. 

Foto: Jørgen C. Jørgensen
gallery icon

Se billedserie

Næstved Tennis Klub investerede tidligere i år i en boldmaskiner, der leverer præcise bolde til klubbens aldrende medlemmer. Foto: Jørgen C. Jørgensen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Lørdag med åbent hus i tennisklubben

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Lørdag med åbent hus i tennisklubben
Ugeavisen Næstved - 07. august 2020 kl. 10:06

For alle dem, der altid har drømt om at spille tennis, er chancen der nu, når Næstved Tennis Klub slår dørene på til åbent hus lørdag 8. august. Arrangementet løber af stabelen fra kl. 10 til 12 og bliver holdt på klubbens anlæg på Nygårdsvej.

Til arrangementet har gæsterne mulighed for at kigge nærmere på klubbens faciliteter og selv prøve kræfter med ketcher og bold.

- Vi håber at rigtig mange har lyst til at opleve, hvor sjovt det er at spille tennis og lægger vejen forbi, siger klubformand Lisbeth Morell og uddyber:

- Modsat hvad mange måske tror, så er tennis en sport og en motionsform, hvor alle kan være med - uanset alder og niveau. Hos os er der plads til både børnefamilier, der spiller for hyggens skyld, til motionister i alle aldre og til alle dem, der bare går efter at blive udfordret hver gang.

Efter flere års stagnation melder Dansk Tennis Forbund om fin fremgang i medlemstallet. Sidste år steg medlemstallet således fra 70.698 medlemmer til 72.632.

Mener du, at det bliver mere forvirrende og besværligt at følge regeringens corona-retningslinjer?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk