16. januar 2021
Halmballerne modstod lidt af hvert. Ikke alle havde lige let med at komme over big-ballerne. Nogle fik hjælp, mens andre tog tilløb igen og igen...
gallery icon

Se billedserie

Halmballerne modstod lidt af hvert. Ikke alle havde lige let med at komme over big-ballerne. Nogle fik hjælp, mens andre tog tilløb igen og igen...
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Kvinder i mudder - de kan noget særligt

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Kvinder i mudder - de kan noget særligt
Opdateret 28. marts 2019 kl. 12:49
Ugeavisen Næstved - 28. marts 2019 kl. 12:13
Af Jan Jensen

Alle kvinderne, der kæmpede sig over vandløb, under bildæk og andre forhindringen. De er væk nu og dyrene i Kalbyrisskoven kan ånde lettet op. Der går et år, før skovstierne i området nær Næstved Firma Sport igen bliver ramme om et mudderløb.

- Der er ingen tvivl om, at vi vender tilbage med Ladies Mudrace. Regnen gjorde det ekstra hårdt, men der var ingen brok. Kun store smil, siger Lise Skovgård, formand for Næstved Firma Sport.

Premieren på Ladies Mud Race Dark Edition bød på masser af våde sokker, fald og hudafskrabninger. Enkelte humpede i mål med forstuvninger og måtte springe de varme suppe over gå direkte til samaritterne.

Men hverken regn, smerter eller tabte sko kunne ødelægge stemningen: - Det var hårdt men utroligt sjovt. Sådan lød det gentagne gange.

- Jeg er stolt over foreningen og de frivillige, som har knoklet med at bygge forhindringer og al det praktiske. Det har krævet dage på planlægningen. En masse som normalt ikke følger med et almindeligt motionsløb, siger Lise Skovgård.

I denne uge begynder VM i håndbold. Tror du det danske herrelandshold kan vinde VM?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk