16. september 2019
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Kvickly klar til årsmøde

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Kvickly klar til årsmøde
Ugeavisen Næstved - 23. marts 2019 kl. 10:00
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Vil du være med til at sætte dit præg på, hvilke varer der skal være i Kvickly Næstved eller hvordan den skal udvikle sig, så kom og vær med, når butikken holder årsmøde 3. april.

Sådan lyder opfordringen. Kvickly er nemlig ejet af medlemmerne, og derfor kan man få indflydelse på butikken. Der kræver et Coop-kort, som beviser at man er tilknyttet butikken som medlem.

Medlemmer kan høre, hvordan det går med butikken. Man kan sige sin mening og få en snak med butikkens medlemsvalgte bestyrelse.

- Vi arbejder aktivt for at styrke butikken, det lokale fællesskab og Coops demokrati, mærkesager og værdier, siger Marianne Engelhardt, der er formand for butiksbestyrelsen i Kvickly Næstved.

Butikkens bestyrelse består af frivillige, som er valgt af medlemmerne. Coop-medlemmer, der hører til butikken, kan stille op til butiksbestyrelsen.

Forslag til dagsorden
Kvickly Næstved holder årsmøde onsdag 3. april kl. 17 i Det Gl. Ridehus på Grønnegade Kaserne. Tilmelding via butikken. Husk Coop-kortet eller medlemsapp.

Som noget helt nyt er inviteret en række samarbejdspartnere, til at lave en udstilling med særlige tilbud til medlemmerne.

jaj

Nyhedsbrevet for Sjællandske Næstved / Ugeavisen Næstved/ Søndagsavisen Sydsjælland
Nyhedsbrevet udsendes hver dag omkring klokken 06.00
BREAKING-nyheder udsendes efter behov
*påkrævet

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk