4. juli 2020
Jul i Tivoli 2017. Hjulkøbing Stationsbygning Tog. Foto: Lasse Salling
gallery icon

Se billedserie

Jul i Tivoli 2017. Hjulkøbing Stationsbygning Tog. Foto: Lasse Salling
Foto: Lasse Salling
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Konkurrence: Krystaller glimter på Swarovski-juletræet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Konkurrence: Krystaller glimter på Swarovski-juletræet
Ugeavisen Næstved - 26. november 2019 kl. 13:00
Af Dorte Rye Silbo
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Siden 1991 har de ikoniske design-juletræer fra Swarovski betaget publikum foran Rockefeller Center i New York - nu kan de opleves i Danmark. Mærk stemningen ved den 25. Jul i Tivoli.

Julen i Tivoli har altid været noget ganske særligt, og år 2019 bliver ingen undtagelse. Der vil igen dufte af velsmagende glögg og kanelkager samt være masser af oplevelser i vente for både børn og voksne.

Gæsterne kan stige om bord i de rygende damplokomotiver med vogne, der holder klar til afgang på perronen i Hjulkøbing.

Mælkevejen, der erstatter rutsjebanen Odinexpressen, der er gået på pension efter 30 millioner ture, får premiere under Jul i Tivoli.

Rutsjebanenyheden bliver en del højere og hurtigere end sin forgænger. Designet på rutsjebanen står på skuldrene af Himmelskibet, Aquila og Tik Tak, der er stærkt inspireret af tanken om opdagelsesrejser i himmelrummet.

Som en ekstra krølle på halen bliver lyden fra rutsjebanen en del lavere grundet ny teknologi. Mælkevejen har været undervejs to og et halvt år og er specielt designet af Tivolis egen udviklingsafdeling. Mælkevejen åbner officielt i december.

- Foran Nimb Hotel er der placeret et juletræ, der er pyntet med over 3.000 krystaller til en værdi af cirka en million kroner. Det er første gang, at danskerne stifter bekendtskab med et Swarovski-juletræ i deres hjemland. Udover etablering af juletræet bliver der også etableret en pop-up-shop foran Nimb Hotel i samarbejde med keyclubco.com, fortæller Tivolis pressechef Torben Plank.

Julekugler og nordisk jul
Som altid skydes den hyggelige sæson i gang ved at lysene på det store juletræ foran Koncertsalen tændes. Ud over det er der hængt omkring 60.000 julekugler op rundt i Haven.

Der er over 50 boder på julemarkedet, og her kan gæsterne købe julegaver, søde sager og varme drikke.

I et samarbejde med Tivoli udlodder Ugeavisen Næstved en konkurrence - se hvordan du kan deltage i konkurrencen i avisen i denne uge.

Har du ændret dine indkøbsvaner i forbindelse med coronakrisen?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk