26. marts 2019
Formanden i SYK Sussie Von Baden Mechtild-Adler (tv.) og berider Anne Ullegård, Maglebjerg Ridecenter, giver hånd på, at aftalen er på plads.
Formanden i SYK Sussie Von Baden Mechtild-Adler (tv.) og berider Anne Ullegård, Maglebjerg Ridecenter, giver hånd på, at aftalen er på plads.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Klub flytter ind i ridecenter

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Klub flytter ind i ridecenter
Ugeavisen Næstved - 06. juli 2018 kl. 09:36
Af Per Witt
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Sydsjællands Køre- og Rideforening er pr. 1. juli flyttet ind hos Maglebjerg Ridecenter i Vridsløse.

- Vi var kommet i den situation, at vi stod uden tilholdssted i rideklubben. Derfor kom det som en kærkommen gave, at Sydsjællands Køre- og Rideforening (SYK) fik en henvendelse fra berider Anne Ullegård fra Maglebjerg Ridecenter med invitation til en snak om muligheden for at flytte rideklubben til Vridsløse nær Fensmark, hvor ridecentret ligger. De to blev hurtige enige om et samarbejde. der vil være et kæmpe plus for begge parter. Tanken er, at rideklubben og ridecentret sammen kan skabe et unikt sted med en bred vifte af aktiviteter for ryttere og deres heste.

Maglebjerg Ridecenter fungerer idag med opstaldning, undervisning og ridning. Berider Anne Ullegård tilbyder undervisning på Maglebjerg Ridecenter og ridning af heste både som videreuddannelse af hesten og i forbindelse med heste til salg.

Maglebjerg Ridecenter ligger på toppen af bakken i Vridsløse by lige uden for Næstved på vej mod Fensmark med en dejlig udsigt og adgang til ridestier og skov.

Om SYK fortæller formanden Sussie Von Baden Mechtild-Adler, at det er en veletableret rideklub under Dansk Rideforbund og medlem af Dansk Handicap Idræts-Forbund. Klubben er en mellemstor rideklub med en god klubdrift og blandt de ældste rideklubber i Danmark. Medlemmerne er typisk spredt ud over hele Sydsjælland.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk