27. maj 2020
Veras Verden byder på et stort udvalg i livsstils-varer og løbende kommer der nye varer til syne i butikken.
gallery icon

Se billedserie

Veras Verden byder på et stort udvalg i livsstils-varer og løbende kommer der nye varer til syne i butikken.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Kæmpe livsstilsbutik på landet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Kæmpe livsstilsbutik på landet
Ugeavisen Næstved - 17. september 2019 kl. 12:00
Af Dorte Rye Silbo
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Hovedparten af sortimentet i livsstilsbutikken Veras Verden er fra mindre leverandører, som ikke tidligere er set i Danmark. I weekenden holder de et særligt arrangement.

Butik Veras Verden åbnede i juli på Hesede Hovedgård tæt på Gisselfeld Kloster, som et stort showroom med engrosvirksomheden NIJI i ryggen.

Det er Nicolaj Lund Jensen, der i flere år har drevet engrosvirksomheden, som sælger design, brugskunst og interiør fra hele verden.

Han havde længe ønsket sig også at åbne en butik og fandt de 400 kvadratmeter fordelt på to etager i de naturskønne områder på Hesede Hovedgård mellem Næstved og Haslev.

- Jeg ville gerne have én stor legeplads - et stort showroom med alt til hus og have, som samtidig er åbent for alle lørdag og søndag kl. 11-16, fortæller Nicolaj Lund Jensen.

Navnet til "showroomet" er ikke helt tilfældigt. For to år siden blev Nicolaj og hans mand Jimmi forældre til deres lille datter Vera. Butikken får jævnligt tilført nye varer og Nikolaj Lund Jensen glæder sig over deres seneste produkt til køkkenet.

- Det hedder Vera Mexicana. Udover det er spændende produkter fra to unge fyre, der driver en øko-virksomhed, så er det oplagt at vi skal forhandle varen med det navn, siger Nicolaj Lund Jensen.

Læs resten af historien i denne uge i Ugeavisen Næstved

Alle personer over 18 år har nu muligheden for at bestille en test for coronavirus, selv om de ikke har symptomer. Er det noget du vil benytte dig af?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk