21. september 2019
Benjamin Rasmussen står for familiens julehygge i forhaven på Duelundsvej. Rensdyrene og kanen på tagryggen kan ses fra lang afstand, hvilket også lokker mange "turister" forbi. Foto: Jan Jensen
gallery icon

Se billedserie

Benjamin Rasmussen står for familiens julehygge i forhaven på Duelundsvej. Rensdyrene og kanen på tagryggen kan ses fra lang afstand, hvilket også lokker mange "turister" forbi. Foto: Jan Jensen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Julelys bare for hyggens skyld på Duelundsvej 10

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Julelys bare for hyggens skyld på Duelundsvej 10
Ugeavisen Næstved - 12. december 2018 kl. 08:48
Af Jan Jensen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Der er en snemand fra San Fransisco og en nisse, der netop er ankommet helt fra Kina. Det er kun fjorten dage siden, og de står ranke og vel udspilede i familien Rasmussens julelandskab i forhaven på Duelundsvej 10.

Udsmykningen omfatter et mylder af lys på taget, som minder om en stjernehimmel, når man ser det fra den rette vinkel, og kronen på værket er julemandens rensdyr og hans kane. Silhuetten stråler rødt fra husets tagryg, og den kan spottes fra den trafikerede Køgevej, der kun er et sneboldkast borte.

I begyndelsen var det for børnenes skyld. Anja og Benjamin Rasmussen var de første i omgangskredsen, der stiftede familie med hus, børn, bil og hund.

Benjamin Rasmussen fik dengang hjælp af Kristian Bilde, der er blandt konkurrenterne i byen. Han er også bidt af et rensdyr.

Kristian Bildes hus på Rugvænget har tidligere været i avisen og er med i den julevenlige dyst om at blive kåret til Årets Rudolf - det hus med den fineste julebelysning.

Læs hele historien i Ugeavisen Næstved

Nyhedsbrevet for Sjællandske Næstved / Ugeavisen Næstved/ Søndagsavisen Sydsjælland
Nyhedsbrevet udsendes hver dag omkring klokken 06.00
BREAKING-nyheder udsendes efter behov
*påkrævet

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk