14. juli 2020
Den store julelastbil med masser af julehygge og -sjov kan opleves ved SuperBrugsen i Fensmark på søndag.
Den store julelastbil med masser af julehygge og -sjov kan opleves ved SuperBrugsen i Fensmark på søndag.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Julelastbil kører til SuperBrugsen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Julelastbil kører til SuperBrugsen
Ugeavisen Næstved - 12. november 2019 kl. 12:55
Af Dorte Rye Silbo
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Den populære Coca-Cola Julelastbil kommer forbi Fensmark med julestemning og iskolde forfriskninger. I bilen kan man fotograferes med selveste julemanden.

En snekugle i menneskestørrelse, iskolde Coca-Colaer og solid støtte til Mødrehjælpens julehjælp til danske børnefamilier. Det er nogle af ingredienserne, når den ikoniske Coca-Cola julelastbil igen i år turnerer i Danmark for at møde titusinder af danskere.

Som noget nyt vil der i år være en kæmpe snekugle ved julelastbilen, som man kan komme ind i, ligesom man også kan komme ind i julelastbilen. Her opleves et hyggeligt rødt og hvidt juleunivers, og interesserede kan fotograferes med julemanden.

Sidste jul indsamlede julelastbilen over 400.000 kroner til Mødrehjælpens velgørende arbejde for økonomisk trængte børnefamilier. Ved at donere et beløb til Mødrehjælpen kunne man få en miniatureudgave af julelastbilen med hjem. Det blev en overvældende succes, hvor danskerne donerede i så stort et omfang, at Coca-Cola måtte bestille ekstra merchandise. Den store opbakning er man glad for hos Mødrehjælpen.

- Det er hårdt for familierne, når der ikke er råd til at holde jul. Derfor er det fantastisk at se opbakningen fra alle de danskere, der møder Coca-Colas julelastbil, og samtidig gør en forskel for børnefamilier i Danmark, der ikke ellers ville have råd til at fejre jul. Takket være den hjælp er det muligt, at vi kan uddele julehjælp igen i år, fortæller Ninna Thomsen, direktør i Mødrehjælpen.

I år bliver der derfor to slags merchandise. Den velkendte miniatureudgave af julelastbilen, der sidste år blev revet væk samt et begrænset antal Coca-Cola snekugler.

Søndag 17. november er SuperBrugsen i Fensmark så heldige at Coca-Cola Lastbilen parkerer foran butikken kl. 11-17.

- Det er et par år siden vi sidst havde besøg af Julelastbilen, og vi ser frem til endnu et besøg, siger Niels Kjeldsen fra SuperBrugsen Fensmark.

- Det er en rigtig god Gimmick og en sjov aktivitet for vores kunder, så vi er naturligvis glade for at vi er blandt de udvalgte butikker.

Veganerpartiet stiller krav om, at der skal indføres vegetar/vegansk mad i institutioner. Er det en god idé?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk