18. januar 2019
Når Karin Kiel Andersen går på efterløn, får hun svært ved at undvære sit job og hun nyder efter en ferie - velkomsten fra sine kollager. Foto: Dorte Rye Silbo
gallery icon

Se billedserie

Når Karin Kiel Andersen går på efterløn, får hun svært ved at undvære sit job og hun nyder efter en ferie - velkomsten fra sine kollager. Foto: Dorte Rye Silbo
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Jeg er jo også Kvickly...

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Jeg er jo også Kvickly...
Ugeavisen Næstved - 31. juli 2018 kl. 09:03
Af Dorte Rye Silbo
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Det går stærkt, når Karin Kiel Andersen er på arbejde. Bentøjet skal være i orden - når man skal følge med op til hendes kontor på 1. sal. Ansigtet er kendt af kunderne. Dem er hun glad for at tale med.

Helt præcis har Karin Kiel Andersen arbejdet i 42 år for den gamle brugsforening. Hun blev uddannet butiksassistent i 1976 i Blangslev Brugs, og fik to år efter job i Kvickly i Jernbanegade.

- Årene er bare gået. Jeg begyndte som "mælkemand" - i kulden i kølerummet og med ferskvarer. Samtidig var jeg lidt i bageren. Gennem årene har jeg flyttet rundt i forretningen. Det er helt almindeligt.

Da Karin Kiel Andersen kom tilbage efter barsel i 1986 var der gang i etableringen af elektroniske kasseapparater. Hun fik det teknologiske ansvar, og har siden haft betegnelsen salgsleder i drift.

Hun blev en fast del af den administrative afdeling, men for fire år siden kom en centralisering og hendes arbejdstid på kontoret blev reduceret til 12 timer og den resterende tid i postafdelingen.

Karin har arbejdet med 21 forskellige butikschefer. - De største udskiftninger har været i de senere år. Det kan naturligvis godt give lidt tumult, men sådan er vilkårene, og vi holder gejsten. Men det ville da være rart, at de var der flere år, siger Karin Kiel Andersen med et glimt i øjet. Måske et lille hint til den nuværende butikschef Kenneth Wiesmach, der foreløbig har været ansat i godt to år.

Karin Kiel Andersen vil gerne identificeres med Kvickly. - Jeg er jo også Kvickly. Det sker, at vores gæster privat spørger til nogle specifikke varer, slutter fru Kvickly.

Jubilæet markeres med en reception på dagen - 2. august kl. 12-14 i varehuset på Kvægtorvet.

Se hele historien i denne uge i Ugeavisen Næstved

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk