19. oktober 2019
Så er det atter blevet tid til Herlufsholm Fantasy Bogmesse. Fredag 19. og lørdag 20. oktober, bliver dørene slået op til to fantastiske dage.
gallery icon

Se billedserie

Så er det atter blevet tid til Herlufsholm Fantasy Bogmesse. Fredag 19. og lørdag 20. oktober, bliver dørene slået op til to fantastiske dage.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Jagt på livet efter døden

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Jagt på livet efter døden
Ugeavisen Næstved - 18. oktober 2018 kl. 15:00
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Som afslutning på efterårsferien, kan man 19. og 20. oktober slås med orker, få et malet et gyseligt ansigt og møde mange af landets førerende forfattere i fantsy-genren på Herlufsholm Kostskole. Fantasy Bogmessen er bygget op på en tæt sammenhæng mellem de gamle, lidt mystiske bygninger på Herlufsholm og en præsentation af mange sider af fantasy-genren.

I løbet af begge dage kan publikum møde forfatterne, høre om hvordan de arbejder, hvad og hvem deres inspiration er. Man har igen i år, et stærkt hold af passionerede mennesker, der interviewer forfatteren.

I år kan man møde blandt andre møde Kenneth Bøgh Andersen, Cecilie Eken, Nicole Boyle Rødtnes, Boris Hansen, Malene Sølvsten og Peter Molde-Amelung.

Årets udenlandske forfattere er Siri Pettersen og Bobbie Peers som begge er fra Norge.

Man kan møde forlagene og deres forfattere begge dage i Gammel Spisesal. I år er der løbende bogsigneringer i Ny Spisesal.

Som de tidligere år, bliver vinderne af årets novellekonkurrence valgt lørdag. Juryen består i år af Nicole Boyle Rødtness, Michael Kamp og Nanna Foss.

Lørdag kan man komme på en jagt på "Livet efter døden" med Katja Berger og Charlotte Fischer. En anderledes skattejagt, med meget spændende indhold.

Billetter: www.fantasybogmesse.dk eller ved indgangen.

Lørdag gratis for børn
Lørdag er der gratis adgang for børn under 12 år - hvis de er klædt ud og er i selskab med voksne.

jaj

Nyhedsbrevet for Sjællandske Næstved / Ugeavisen Næstved/ Søndagsavisen Sydsjælland
Nyhedsbrevet udsendes hver dag omkring klokken 06.00
BREAKING-nyheder udsendes efter behov
*påkrævet

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk