26. maj 2019
Natudgaven af Ladies Mud Race skydes i gang i Næstved med hjælp fra firmasportens kolleger i Fredericia. Deltagerne skal passere forskellige forhindringer i mørket.
gallery icon

Se billedserie

Natudgaven af Ladies Mud Race skydes i gang i Næstved med hjælp fra firmasportens kolleger i Fredericia. Deltagerne skal passere forskellige forhindringer i mørket.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Interesse for kvinders natløb forpligter - det bør gentages

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Interesse for kvinders natløb forpligter - det bør gentages
Opdateret 09. januar 2019 kl. 13:43
Ugeavisen Næstved - 09. januar 2019 kl. 13:37
Af Jan Jensen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

350 billetter blev revet væk i søndags, og formanden for Næstved Firma Sport, Lise Skovgård, og midt i begejstringen er hun også helt med på, at interessen forpligter.

Alle kræfter skal lægges i forberedelserne for at give deltagerne alletiders sjove løbeoplevelse 27. marts.

Løbet foregår i Kalbyrisskoven en onsdag i marts efter solnedgang. Med pandelamper og varmt løbetøj løber kvinderne 5,5 km på både skovstier og offtrack. Undervejs i skoven og ved firmaidrættens idrætscenter skal kvinderne forcere enten naturlige forhindringer som grøfter, en bunkers og en dyreveksel, og byggede forhindringer.

Det bliver et stort arbejde, og det er ikke sådan bare lige til at få lagt bigballer ud på de små skovstier. Der skal også klatrestativer på plads, ligesom en skrotbil bliver en af forhindringerne.

- Det er ganske vist en light-udgave af det rigtige Ladies Mud Race, som holdes i Slagelse til september, men det bliver alligevel noget helt andet og lidt uhyggeligt at løbe med pandelamper i mørket under granerne. Vi vil gøre os umage og samtidig sørge for at sikkerheden bliver i orden, siger Lise Skovgård. Tankerne går på afviklingen af løbet 27. marts og målet er at gentage det til næste år.

Nyhedsbrevet for Sjællandske Næstved / Ugeavisen Næstved/ Søndagsavisen Sydsjælland
Nyhedsbrevet udsendes hver dag omkring klokken 06.00
BREAKING-nyheder udsendes efter behov
*påkrævet

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk