8. august 2020
Der er julestemning i hele Toksværd Planteskole i denne tid - blandt andet i Luvilles fantastiske landskab, som Christian Andersen har bygget op hen over efteråret. Foto. Per Witt
gallery icon

Se billedserie

Der er julestemning i hele Toksværd Planteskole i denne tid - blandt andet i Luvilles fantastiske landskab, som Christian Andersen har bygget op hen over efteråret. Foto. Per Witt
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Inspirerende juleudstilling på planteskolen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Inspirerende juleudstilling på planteskolen
Ugeavisen Næstved - 14. november 2019 kl. 08:41
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Holdet af dekoratører på planteskolen tog tidligere i år på den årlige inspirationstur til Holland. Her suger de ideer til sig og finder ud af, hvad juleudstillingen i år skal indeholde af kreative indslag.

Efter sommeren i år gik arbejdet med at bygge udstillingen i gang til åbningen, der var 26. oktober. Og man må sige, at arbejdet har båret frugt. Overalt er der oplevelser for hele familien og udstillingsarealet er netop i år blevet udvidet med omkring ekstra 10 meter i den nedre del af planteskolens indendørs butiksareal.

Straks man træder ind i planteskolen mødes man af masser af mekaniske nisser og den ene flotte udstilling efter den anden.

Udstillingen med Luvilles lysende og mekaniske huse er nærmest blevet et vartegn for planteskolen. Thomas fra firmaet Sirius står klar med gode råd om julebelysning både ude og inde. Sirius har også en kæmpe udstilling med alt i lyskæder og julelys. Der står næsten en granskov med flere smukt pyntede juletræer, der bare er pakket med flot pynt.

Søndag 17. november er der ekstra mange aktiviteter. Her kommer nemlig flere leverandører på besøg med deres produkter.

...
Læs hele artiklen i Ugeavisen i denne uge.

pewi

Sundhedsstyrelsen opfordrer nu til at man bruger mundbind i myldretiden: Synes du det er en god idé?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk