14. oktober 2019
Hjertestartere er stadig en god investering. I tilfælde af hjertestop er de først minutter afgørende i den livgivende førstehjælp. Foto: Kenn Thomsen
Hjertestartere er stadig en god investering. I tilfælde af hjertestop er de først minutter afgørende i den livgivende førstehjælp. Foto: Kenn Thomsen
Foto: Kenn Thomsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Indsamling skal udløse flere hjertestartere

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Indsamling skal udløse flere hjertestartere
Ugeavisen Næstved - 21. april 2019 kl. 13:52
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Bliv indsamler 28. april. Sådan lyder opfordringen til Hjerteforeningens ny, banebrydende koncept , der vender idéen om en landsindsamling på hovedet. Alle de indsamlede midler til at dele hjertestartere ud til danskerne.

Konceptet for Landsuddelingen er enkel: Saml en gruppe, der vil gå mindst 15 ruter. Derefter modtager gruppen en gratis hjertestarter, som gruppen selv kan beslutte, hvor skal hænge.

Kommer der ikke penge nok i gruppens indsamlingshjerter, dækker Hjerteforeningen resten, og bliver der penge i overskud - ja, så bliver der bare delt endnu flere hjertestartere ud. Med det nye initiativ kan alle gøre en forskel i lokalområdet, så det bliver et mere trygt sted at bo.

-Vi ved, at hjertestartere redder liv, og vi ved, at hjertestartere skal være placeret tæt på det sted, hvor hjertestoppet finder sted, for at hjertestarteren bliver hentet og har effekt. Hver dag bliver 11 personer ramt - fædre, mødre, søstre, brødre og bedsteforældre - af hjertestop uden for hospital. Mange af dem kan med en hurtig indsats reddes tilbage til et godt liv, siger Anne Kaltoft, adm. direktør i Hjerteforeningen.

Nyhedsbrevet for Sjællandske Næstved / Ugeavisen Næstved/ Søndagsavisen Sydsjælland
Nyhedsbrevet udsendes hver dag omkring klokken 06.00
BREAKING-nyheder udsendes efter behov
*påkrævet

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk