29. maj 2020
Instrumentmagerens kone kan både synge, spille og fortælle.
gallery icon

Se billedserie

Instrumentmagerens kone kan både synge, spille og fortælle.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Høstmarked i museets have

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Høstmarked i museets have
Ugeavisen Næstved - 12. oktober 2019 kl. 09:00
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Snart står skoven i de flotteste farver og skolebørnene kan nyde en uges ferie fra bøger og læreplaner med et væld af aktiviteter i efterårsferien. En rigtig familieaktivitet er museets traditionsrige Høstmarked i haven ved Helligåndshuset onsdag 16. oktober kl. 10-16.

Den lille have fyldes med hygge, hvor mor og far kan shoppe håndlavede varer fra lokale kunsthåndværkere, mens børnene kan prøve at bryde, skætte og hegle hør hos Det rullende Hørværksted.

To gange i løbet af dagen, kl.12 og kl.15, vil Instrumentmagerens kone trække indenfor i museets Fnatstue, hvor hun vil synge, spille og fortælle om middelalderens musik og instrumenter. Blandt børstenbinder og stenhugger kan du støde på markedets bøddel, som kan give en fortælling fra det rigtige gamle Næstved. En munter stemning opnås uden tvivl hos Dorothy Jones og "Skulle det være smart", hvor tidernes skiftende modeluner formidles og sikkert vækker minder fra en fjern ungdom og de populære kassebukser.

...
Læs hele artiklen i Ugeavisen i ug 41.

n

Alle personer over 18 år har nu muligheden for at bestille en test for coronavirus, selv om de ikke har symptomer. Er det noget du vil benytte dig af?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk