4. juli 2020
Humor og alvor over bordet i JB10 i Jernbanegade. Kathrine Marie Møller (th) fortæller om sit nye initiativ, Næver Clean og hendes mor Heidi Marie Gjærud er med på en lytter. Den passionerede projektkoordinator Christopher Tauber supplerer med oplysninger, og vil gerne fortælle en hel masse om Projektmagerne.
gallery icon

Se billedserie

Humor og alvor over bordet i JB10 i Jernbanegade. Kathrine Marie Møller (th) fortæller om sit nye initiativ, Næver Clean og hendes mor Heidi Marie Gjærud er med på en lytter. Den passionerede projektkoordinator Christopher Tauber supplerer med oplysninger, og vil gerne fortælle en hel masse om Projektmagerne.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Hjælp Kathrine med at gøre byen juleklar

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Hjælp Kathrine med at gøre byen juleklar
Ugeavisen Næstved - 03. december 2019 kl. 12:14
Af Dorte Rye Silbo
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Kathrine Marie Møller brænder for events og vil rigtig gerne finde sig en elevplads som eventkoordinator. Men først byder hun velkommen til Næver Clean, og håber folk vil bakke op om hendes skralde-projekt.

25-årige Kathrine Marie Møller vil gerne tage skraldet - men det er på den gode måde.

Hun har i tre måneder deltaget hos Projektmagerne i JB10 i Næstved. Her har hun fået ideen til sit event.

- Jeg vil gerne være med til at tænke miljø og natur. Sådan er jeg sikker på, at mange har det. Men hvor skal man starte, fortæller Kathrine Marie Møller, der er opvokset ved Hyllinge.

- Jeg er bekendt med et fast årligt landsdækkende skraldeevent - Plastic Change, men hvorfor ikke lave flere faste skraldeevent i Næstved.

I den anledning har Kathrine Marie Møller tilrettelagt en lokal skraldeindsamling kaldet Næver Clean, og den går i luften første gang søndag 8. december kl. 10-13 for Næver skal gøres juleklar.

Unge som ældre er velkomne til at bakke op. Det er helt gratis at være med. Man skal blot møde op kl. 10 foran JB10 i Jernbanegade 10.

Cirka et kvarter efter er der udlevering af skraldeposer og handsker. Indsamlingen begynder i city. Væk med cigaretskodder, plastik af diverse karakter og andre forurenede elementer.

Hvis nogen lyster at køre i bil til andre steder i byen for at indsamle, er de velkommen. Men der er sat to timer af til indsamlingen. Husk påklædning efter vejret.

Afsluttes med fællesspisning
Der er samling ved JB10 igen kl. 12.15. Her er der indlevering af skrald og fællesspisning.

- Vi runder af med at se, hvor meget der er indsamlet, og spiser hjemmelavet græskar-suppe, smiler Kathrine, der håber at tiltag og idéer af lignende karakter vil komme på tale over suppen.

Hun er en sej mor til Leonora Marie på 4 år, Juliane Marie på 2 år og Augusta Marie på et år. De bakker op om mors event, og sammen med far Martin Jensen vil de også samle skrald ind.

Kathrine har selv udformet plakaten om sin skraldebegivenhed, men med stor opbakning fra Martin, der er indehaver af Visuel Grafisk.

Historien om de unge projektmagere fortsætter i Ugeavisen Næstved i denne uge.

Har du ændret dine indkøbsvaner i forbindelse med coronakrisen?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk