27. maj 2019
Cityforeningens debut med Trick og Treat var populær. Her er Louise Nielsen på efterårsferie-tur med Buster Trane, Victor Nielsen Kristensen, Albert Nielsen Johansen og Ronja Trane. Deres poser er godt fyldte med lækkerier. Fotos: Dorte Rye Silbo
gallery icon

Se billedserie

Cityforeningens debut med Trick og Treat var populær. Her er Louise Nielsen på efterårsferie-tur med Buster Trane, Victor Nielsen Kristensen, Albert Nielsen Johansen og Ronja Trane. Deres poser er godt fyldte med lækkerier. Fotos: Dorte Rye Silbo
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Gys og glade børn på torvet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Gys og glade børn på torvet
Ugeavisen Næstved - 22. oktober 2018 kl. 15:42
Af Dorte Rye Silbo
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Medlemmer af klub Næstved 4H er i gang med penslen. Det går stærkt, men alligevel bliver resultatet flotte uhyggelige ansigter. Køen er lang, men alle børn bliver malet.

Mens Tina Pedersen fra 4H maler, fortæller hun en sød lille historie om en af grundene til at de bakker op om cityforeningens aktivitet på Axeltorv.

- Vi har fået to dværghængebugsvin af en dame, som havde fået dem i fødselsdagsgave af sine kolleger. Hun havde ønsket sig slagtesvin, så hun ville gerne af med dem. De blev døbt Nina og Louise, som naturligvis var kollegernes navne, fortæller Tina Pedersen.

Men udfordringen er at de to dyr har ikke noget hus, så 4H er nødt til at samle penge ind, så de kan få tag over hovedet.

Da børnene var blevet malet gik de på rov rundt i byens butikker. I hånden havde de en Trick or Treat pose.

- Det er top hyggeligt, siger Louise Nielsen, der er på tur med sine to sønner Victor Nielsen Kristensen og Albert Nielsen Johansen.

De har selskab af Buster og hans storesøster Ronja Trane.

- Vi har fået slik, blyanter, fodboldkort og tandpasta i butikkerne, når vi har råbt: Slik eller ballade. I skoforretningen råbte Victor sko eller ballade, griner Ronja.

- Tandpastaen er sikkert nødvendig til aften, med alt det slik i skal spise, smiler Louise Nielsen, der synes poserne er alle tiders idé.

- Vi har købt posen for 75 kroner via butiksmedlemmer af Næstved Cityforening. I forvejen lå der både Bonbon-Land- og biografbilletter. Der er hurtigt meget at spare, og så er det samtidigt sjovt.

Cityforeningens debut med Trick or treat poser blev en kæmpe succes med 750 solgte poser. Den nye event er kommet for at blive, og den er en del af foreningens Børnebillet-koncept, som næste gang afvikles i vinterferien i uge syv.

Nyhedsbrevet for Sjællandske Næstved / Ugeavisen Næstved/ Søndagsavisen Sydsjælland
Nyhedsbrevet udsendes hver dag omkring klokken 06.00
BREAKING-nyheder udsendes efter behov
*påkrævet

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk