6. juni 2020
Gudrun Lykke Pedersen mener at det nok bliver yndlingsbænken, der hurtigt bliver opvarmet af solens stråler og med kig direkte til Susåen. Fotos: Dorte Rye Silbo
gallery icon

Se billedserie

Gudrun Lykke Pedersen mener at det nok bliver yndlingsbænken, der hurtigt bliver opvarmet af solens stråler og med kig direkte til Susåen. Fotos: Dorte Rye Silbo
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Gudruns nye pusterum: Borgmester sørgede for bænke

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Gudruns nye pusterum: Borgmester sørgede for bænke
Ugeavisen Næstved - 20. maj 2020 kl. 11:12
Af Dorte Rye Silbo
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

- Jeg kender godt borgmesteren af udseende, men han kender jo ikke mig. Men hvorfor ikke prøve om det kunne lykkedes, fortæller Gudrun Lykke Pedersen kækt om sit møde med Carsten Rasmussen, da han var på en gåtur med sin hustru.

Gudrun Lykke Pedersen gjorde opmærksom på, at det absolut ikke skulle være fine træbænke, som hun ønskede på Susåstien. - Har du for søren ikke rundsten eller blokke i kommunens gemmer, der kan bruges som bænke? fortsatte hun.

- Jeg er 75 år, og har været hjertesvækket i mange år. Mine gåture er derfor meget vigtige for mig, og jeg nyder meget naturen. Men problemet er bare, at jeg bliver træt undervejs, fortæller Gudrun Lykke Pedersen, der i flere år har gået ture fra højhuset på Parkvej, langs kanalen til Susåstien, der går på tværs mellem kano- og kajakklubben og til Vestre Ringvej.

Borgmesterens postkasse

Carsten Rasmussen spurgte, om hun havde skrevet en mail til kommunen.

- Jeg fortalte ham, at jeg er en gammel kone, der har svært ved at finde ud af det med en computer. I stedet foreslog han, at jeg lagde et almindelig brev i hans postkasse.

Det gjorde Gudrun Lykke Pedersen.

- Kun et par dage efter blev jeg ringet op af en mand fra Næstved Park & Vej, der gerne ville mødes med mig. De havde nogle granitblokke, der kunne bruges til formålet.

Indflydelse på placeringen

- Vi aftalte at mødes ved kajakklubben. Den unge mand fra Park & Vej var meget sød og imødekommende. Vi gik en tur på Susåstien, og jeg fik selv indflydelse på, hvor de fire granitblokke skulle placeres. Det er fantastisk, som de i kommunen har taget imod mit ønske.

Godt otte dage efter var granitblokkene placeret via en lille kranbil de aftalte steder. Naturligvis primært med udsigt til åen. Nu kan Gudrun Lykke Pedersen og andre få et hvil på deres gåtur.

Blomster og takkebrev

Gudrun Lykke Pedersen glæder sig over resultatet og lagde straks et takkebrev i borgmesterens postkasse blandt andet med følgende ord: Du må gerne rette en stor tak til Park & Vej, og så lovede jeg dig en buket blomster, hvis jeg fik noget, at sidde på. Så værsgo!

I brevets slutning skriver hun, hvis nogen i forvaltningen taler om bestikkelse, kan du give buketten videre til din hustru. Jeg tog også hendes tid den dag, hvor vi talte ved kanalen, slutter en glad igangsætter af de fire bænke på Susåstien.

Det kan tilføjes, at borgmesterfrue Lisbeth blev meget glad for buketten.

Alle personer over 18 år har nu muligheden for at bestille en test for coronavirus, selv om de ikke har symptomer. Er det noget du vil benytte dig af?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk