22. marts 2019
Maj-Britt Løvgreen og Brian Nielsen elsker at være i deres store, velplejede have med det lille, charmerende hus på. Foto: Per Witt
Maj-Britt Løvgreen og Brian Nielsen elsker at være i deres store, velplejede have med det lille, charmerende hus på. Foto: Per Witt
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Godt for sjæl og krop

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Godt for sjæl og krop
Ugeavisen Næstved - 11. juli 2018 kl. 10:00
Af Per Witt
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Grunden er på størrelse med en parcelhusgrund men huset er kun på 15 kvadratmeter. Medregnes drivhuset har Maj-Britt Løvgreen og Brian Nielsen 785 kvadratmeter kolonihave at passe. Og de stortrives begge i haven, som de erhvervede for et par år siden. Siden da er der sket utrolig mange nye ting i haven: Der er plantet hindbær, Jostabær - der er en blanding af solbær og stikkelsbær - ribs, jordbær, der er frugttræer og et væld af grøntsager: Asparges, squash, gulerødder, salater og løg. Blot for at nævne nogle. Og haven er noget nær uden et eneste ukrudtsfrø.

Brian Nielsen har netop fyldt tre store skåle med farvestrålende ribs og Maj-Britt har lagt dagens høst af squash, omkring syv styk på et bord.

- Vi kan slet ikke spise det hele selv, så vi giver væk til højre og venstre, siger Maj-Britt Løvgreen med et smil

De er i kolonihaven "altid", som de siger. Og det også af mentalhygiejniske grunde:

- Jeg har fået ro i sjælen og kvittet den angst, der har plaget mig. Jeg er sikker på, at det er kolonihavens skyld, siger Maj-Britt Løvgreen.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk