26. juni 2019
To glade venner og stiftere af MTM Service blev hyldet ved Næstved Erhvervs nytårsmøde. Martin Rowland Sørensen (tv) og Thomas Rune har 50 ansatte og forventer en omsætning på 16 millioner i 2019. Foto: Jan Jensen
gallery icon

Se billedserie

To glade venner og stiftere af MTM Service blev hyldet ved Næstved Erhvervs nytårsmøde. Martin Rowland Sørensen (tv) og Thomas Rune har 50 ansatte og forventer en omsætning på 16 millioner i 2019. Foto: Jan Jensen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Glimmer og klapsalver til MTM Service

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Glimmer og klapsalver til MTM Service
Opdateret 17. januar 2019 kl. 15:37
Ugeavisen Næstved - 17. januar 2019 kl. 15:34
Af Jan Jensen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Det var tophemmeligt lige til det sidste og afsløringen foregik med hovedpersonerne bag de tre nominerede på scenen. Til venstre: de kendte drenge bag plakatsuccesen Oliver Christopher og Kasper Laursen, i midten MTM Service ved Thomas Rune og Martin Rowland Sørensen og til højre - alene - tømrer Thomas Dietz der repræsenterer sig selv og TD Byg.

Alle tre firmaer blev rost til skyerne for deres ideer, engagement og ikke mindst resultater. MTM Service blev stiftet i 2015 og blev vejet tungest af komiteen bag udvælgelsen.

MTM Service har rengøring, vinduesvask og ejendomsservice som speciale og Thomas Rune og Martin Rowland Sørensen nåede en omsætning på 10 millioner i 2018. De vækster stadig og målet er at fastholde kvaliteten og blive en af de største private virksomheder - måske endda den største i landet.

Det var formanden for Næstved Erhverv, Torben Johansen, der afslørede vinderen, og der lød et brag og pludselig vrimlede det med guldglimmer over scenen.

Thomas Rune og Martin Rowland Sørensen blev øjeblikkeligt mødt af mandekram og lykønskninger fra de to andre nominerede, og herefter fulgte klap, blomster, diplom og et keramikfad af Inger Melum.

Nyhedsbrevet for Sjællandske Næstved / Ugeavisen Næstved/ Søndagsavisen Sydsjælland
Nyhedsbrevet udsendes hver dag omkring klokken 06.00
BREAKING-nyheder udsendes efter behov
*påkrævet

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk