5. juli 2020
Smukke kvinder i manegen hos Cirkus Baldoni
gallery icon

Se billedserie

Smukke kvinder i manegen hos Cirkus Baldoni
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Fuld power i Baldoni

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Fuld power i Baldoni
Ugeavisen Næstved - 03. juni 2020 kl. 19:00
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

cirkus Cirkus har endelig fået grønt lys fra myndighederne, og er nu klar til at køre på de danske landeveje.

Cirkus Baldoni har valgt at besøge Næstved, som den første by og cirkusteltet rejses på dyrskuepladsen i Næstved med indgang fra Grønlandsvej.

Det sker 6. juni kl. 15 og igen 7. juni kl. 11 og 15.

Tager hensyn til corona
- Vi følger dagligt corona situationen nøje, og vi har taget alle nødvendige sikkerhedsforanstaltninger for at passe godt på publikum. Vi har opsat håndspritautomater og alle medarbejdere i billetsalg, kiosk og café arbejder med handsker. Yderligere er der opsat plexi­glas, fortæller cirkusdirektør Rene Mønster Baldoni.

- Vi har taget hver anden stolerække ud af teltet. Ved bestilling af pladser bliver to stole ved siden af publikum automatisk optaget, så der holdes god afstand til alle gæster.

4-hjulstrækker kører over mand
Årets forestilling kaldes Power og er en bred vifte af fantastiske artister, der er hentet fra stort set alle egne af Europa. Der er ingen dyr med i Cirkus Baldoni, men derimod et show med internationale top artister, smukke kvinder, sjove klovner, seje akrobater, samt en af verdens stærkeste mænd. Så man kan godt glæde sig til den magiske verden.

- Fra Ukraine har vi hentet en af verdens absolut stærkeste mænd, nemlig Denis. I vil blandt andet se ham trække en stor 4-hjulstrækker ind i manegen, blot med tænderne, men ikke nok med det, efterfølgende vil den samme 4-hjulstrækker køre direkte hen over ham, imens han ligger på manegegulvet, fortsætter cirkusdirektøren.

- Smukke Marty fra Belgien er en sand kunstner på sit felt, nemlig quickchange. Med en ynde og charme samt et uovertruffen musikalsk talent virker hun som en virtuos orkan.

Publikum kan også glæde sig til et møde med superakrobaten Michail, der senest kom hele vejen i Tjekkiet Har Talent.

Der ses smukke kvinder, som udover halsbrækkende stunts i luften også mestrer hula hop kunsten til fulde.

Intet show uden klovner, som altid er der hylende morsomme klovne, som sætter gang i lattermusklerne. Billetter bestilles på baldoni.dk. n

Har du ændret dine indkøbsvaner i forbindelse med coronakrisen?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk