30. maj 2020
Den store kran er væk og der er faktisk forbindelse over jernbanen. Der mangler dog en del ting, før broen kan åbne. Det bliver fredag 20. september. Foto: Robert Fischer
gallery icon

Se billedserie

Den store kran er væk og der er faktisk forbindelse over jernbanen. Der mangler dog en del ting, før broen kan åbne. Det bliver fredag 20. september. Foto: Robert Fischer
Foto: Picasa
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Fotoserie: Østre Ringvej åbner før tid

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Fotoserie: Østre Ringvej åbner før tid
Ugeavisen Næstved - 13. august 2019 kl. 09:04
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Broen Det er bare en ny bro, og den bliver færdig til tiden. Nej, det er også et trafikalt mareridt der nærmer sig en slutning.

Banedanmarks byggeleder Ole Specht og byens borgmester Carsten Rasmussen har hver deres opfattelse af den oplysning, der vil få tusinder af bilister og cyklister til at sige: Yes!

Set ud fra et professionelt brobygger-perspektiv, har Banedanmark levet op til deres interne målsætning. Datoen for broåbningen har hele tiden været 20. september.

- Vi følger planen. Der er har stået oktober på skiltene. For der kan jo opstå forsinkelser på sådan et projekt, siger byggeleder Ole Specht.

Han ved, de lokale har være kede af vejspærringen, men han er ikke typen, der går på kompromis med kvaliteten.

...
Læs hele artiklen i Ugeavisen Næstved i denne uge.

Alle personer over 18 år har nu muligheden for at bestille en test for coronavirus, selv om de ikke har symptomer. Er det noget du vil benytte dig af?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk