6. august 2020
Helle Poulsen sagde det meste af det, hun ville sige i sin prædiken, Tilbage var en lille tale med et stort tak fra hende og manden Niels Jørgen. Fotos Jan Jensen
gallery icon

Se billedserie

Helle Poulsen sagde det meste af det, hun ville sige i sin prædiken, Tilbage var en lille tale med et stort tak fra hende og manden Niels Jørgen. Fotos Jan Jensen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Forårets farvel: Helle præst rejste fra Vejlø

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Forårets farvel: Helle præst rejste fra Vejlø
Ugeavisen Næstved - 01. januar 2020 kl. 06:00
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Helle Bundgaard Poulsen sagde i maj efter 21 år farvel til sognebørnene i Vejlø for at drage til hovedstaden med sin præstemand Niels Jørgen.

Kirken blev, naturligvis, fyldt til sidste bænke- og stoleplads med omkring 150 kirkegængere, der ventede i spænding på præstens farvelprædiken.

- Hvad skal jeg sige...? Et øjeblik virkede det som om følelserne fik overtag i Helle Poulsen, men få sekunders pause blev afløst af en tale, der handlede om den kærlighed, der opstod i årene efter 1998, hvor Vejløs nye kvindelige præst kæmpede for at få mennesker i kirkerummet.

Der var dug på ruderne inden Andreas Birk fra Sømændene spillede skønne toner på sin violin. Det var en overraskelse fra personalet til Helle Poulsen.

Søndag 3. november 2019 fik Vejlø kirke så sin nye præst: Aske Emil Olsen, der iøvrigt både er døbt og konfirmeret af Helle Poulsen.

Sundhedsstyrelsen opfordrer nu til at man bruger mundbind i myldretiden: Synes du det er en god idé?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk