6. april 2020
Jens Andersen sidder trofast bag skærmen, og har styr på det administrative, mens han tager sig af kunderne enten på telefon eller når de kommer forbi glasdøren. Foto: Dorte Rye Silbo
gallery icon

Se billedserie

Jens Andersen sidder trofast bag skærmen, og har styr på det administrative, mens han tager sig af kunderne enten på telefon eller når de kommer forbi glasdøren. Foto: Dorte Rye Silbo
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Fensmark Trailer har trukket en jubilæumsdag

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Fensmark Trailer har trukket en jubilæumsdag
Ugeavisen Næstved - 11. februar 2020 kl. 13:42
Af Dorte Rye Silbo
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Det er 25 år siden Jens Andersen solgte sine første trailere på privatadressen i Fensmark. Salget voksede og i dag hedder firmaadressen Glasmagervej 18.

Som yngre kørte Jens Andersen med sin far, der drev en vognmandsforretning.

Det var her han fik interessen for trailere. De besøgte ofte trailervirksomheden Variant i Vejle. Jens Andersen havde netop købt hus med sin kone i Fensmark, og der var en masse oprydning, så en trailer var eminent til deres behov.

Han købte derfor sin første Variant trailer Da han kom hjem med traileren i 1995, blev flere interesserede i den firehjulede sag.

Blandt de første med website

Interessen var spændende, så hvorfor ikke prøve at købe seks trailere hjem, og have stående til salg i haven.


Det var på privatadressen i Fensmark, at dengang 35-årige Jens Andersen solgte de første Variant trailere. Privatfoto

Det lykkedes at sælge dem. - I 1998 opfordrede en af mine venner mig til at få en hjemmeside med trailere, fortæller Jens Andersen.

- Dengang var der ikke mange, der havde en hjemmeside, så det var meget specielt, fortsætter han.

Salget steg fra 30 til 200 solgte trailere om året. Jens Andersen åbnede derfor Fensmark Trailer på hjørnet af Glasmagervej i nr. 20.

Firmaet voksede

I 2007 blev pladsen for trang og virksomheden flyttede. De fik tre gange så meget plads i nabo-bygningen på Glasmagervej.

- I forløbet begyndte vi at også at sælge dæk og montering af dæk og alufælge på biler, fortæller Jens Andersen, der i dag tager sig af det administrative.

- Medarbejderne plejer at sige, jeg ikke laver noget. Jeg sidder bare og taler med kunderne, smiler Jens i kontoret, der har en placering, så han nemt kan holde øje med, hvem der kommer ind af døren i værkstedsbygningen. Den massive dør til kontoret er nemlig udskiftet med et glasparti, så der er frit udsyn.


Selskab af trailere - det har været Jens Andersen liv i 25 år, og det skal fejres ved en reception 28. februar.
Reparation og service

Jens Andersen har gennem årene fået en tæt kontakt med Variant-familien. Fensmark Trailer er godt rustet. De er leveringsdygtige i mange forskellige modeller og tilbyder både service og reparationer på trailerne. Reservedele ligger altid klar på hylderne. Det samme gælder anhængertræk, der også monteres på værkstedet.

Jens Andersens bakkes godt op af en bogholder og to mand på værkstedet.

25 års jubilæet fejres ved en reception fredag 28. februar kl. 13-15 i lokalerne på Glasmagervej 18.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk