1. april 2020
Billede
gallery icon

Se billedserie

facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Fed sygedag: Kristian er Danmarks Sejeste Idrætslærer

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Fed sygedag: Kristian er Danmarks Sejeste Idrætslærer
Ugeavisen Næstved - 30. januar 2020 kl. 13:32
Af Jan Jensen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Jeg er syg og kan desværre ikke komme på arbejde...

Det var som en nyudgivelse af Chris og Chokoladefabrikken, men så alligevel anderledes alvorlig. Elever, kolleger og den lokale presse var kørt i stilling til torsdagens store overraskelse. Derfor måtte Lille Næstveds Skoles skoleleder Thomas Kruse indskærpe, at det altså var nødvendigt at Kristian Larsen kom på job - hvis han bare lige kunne tage de første idrætstimer.

Kristian Larsen havde taget sin temperatur. Det passede på, hvor dårligt han følte kroppen reagerede, og selvom han undrede sig lidt over, at 39 grader ikke var overbevisende nok til en sygemelding, så kørte han på job for at hjælpe kollegerne ud af "en akut presset situation".

Mens dagens hovedperson kæmpe sig gennem idrætstimerne med femte a og b var der stille postyr udenfor hallen. DIF's vært for Skole OL's Simone Rosenborg var forrest, og efter lidt ventetid ved dørene ind til salen styrtede hun og sammen med 200 børn fra skolen ind og overraskede Kristian Larsen med 5000 kroner til en klassefest og 25.000 kroner til indkøb af redskaber.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk