10. juli 2020
Anne Steens friske mor Marie Olsen på 91 år havde bagt småkagerne til dagens reception og kiggede forbi sammen med Anne Steens søster Hanne Hoffmann. Foto: Jan Jensen
gallery icon

Se billedserie

Anne Steens friske mor Marie Olsen på 91 år havde bagt småkagerne til dagens reception og kiggede forbi sammen med Anne Steens søster Hanne Hoffmann. Foto: Jan Jensen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: En rød starut i sin næstbedste alder

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

En rød starut i sin næstbedste alder
Ugeavisen Næstved - 19. november 2019 kl. 13:07
Af Jan Jensen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Anne Steen fejrede sig selv og sin 70 års fødselsdag. Det foregik roligt i Østergade - dog med selskab af Rakkerpakket.

Hun er kendt som den røde flamme, der travede byens gader tynde. Det var i tiden som citychef. Hun kunne have stoppet sin karriere, men det ungdommelige drive har forlængst overskygget tallene på dåbsattesten, og nu driver hun sit eget kommunikationsbureau i Østergade 28, hvor hun deler kaffe og selskab med en grafiker, en trykker og en webdesigner.

- Jeg havde egentlig tænkt mig at holde dagen i stilhed, men omvendt så tænkte jeg også, at det da er værd at fejre, at man stadig holder sig i gang.

Anne Steen smiler og uddeler kram i stribevis til gæsterne, som til stadighed strømmer til denne fredag, hvor receptionen nærmer sig sin slutning. Borgmester Carsten Rasmussen er blandt gæsterne og det store netværk som kvinden bag byens troldefestival har opbygget og vedligeholdt.

Der er to kagedamer med rødt hår - naturligvis - og en del af holdet fra Rakkerpakket er dukket op. Anne Steen sidder i Egnsteatrets bestyrelse og holdet stiller gerne op til et billede til Ugeavisen.

Familien er også på besøg. Ægtemanden Leif hygger sig i kølvandet af hustruens popularitet. Anne Steens mor, Marie Olsen, modtages med et stort kram. Hun har stået for produktionen af småkager til dagen, og hun ankommer i selskab med fødselarens søster Hanne Hoffmann.

Nu tager Rakkerpakkets Niels Grønne ordet. Han optræder som den person han er i virkeligheden på dagen, hvor han i øvrigt kan fejre sig selv. Han fylder 58 år, og de to skorpioner er enige om, at bag det pæne ydre gemmer sig modsætninger som i lidenskabelig og urokkelig.

Læs mere om Niels Grønnes underholdning for fødselaren i Ugeavisen Næstved i denne uge.

Sommerpakken giver 50% rabat på entré til mange oplevelser som f.eks. museer. Benytter du dig af de gode tilbud ?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk