11. juli 2020
Det stærke revyhold kan opleves i efterårets revy på Menstrup Kro. Nye på holdet er Thomas Mørk og Mette Ladekarl, der står til venstre på billedet.
Det stærke revyhold kan opleves i efterårets revy på Menstrup Kro. Nye på holdet er Thomas Mørk og Mette Ladekarl, der står til venstre på billedet.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: En ren revy på Menstrup Kro

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

En ren revy på Menstrup Kro
Ugeavisen Næstved - 01. juni 2020 kl. 09:00
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Med start 11. september og en spilleperiode til november, går efteråret nu mod lysere tider i underholdningsbranchen. Menstrup Revyen har etableret sig som Sydvestsjællands største revy, og der er lagt op til et show med store musikalske oplevelser, skarpe tekster og masser af gode grin.

arrow Læs også: Hotel Kirstine sætter dampen op
Nissen Puk er med igen

Årets revy hedder "Ren Revy". På scenen kan man opleve en blanding af nye talenter og rutinerede kræfter. Menstrup Revyen er blevet synonym med den erfarne entertainer Jesper Søgaard, der nu på sjette år står i midten af holdet som revyens ankermand, medvirkende og kunstneriske leder. Ann Hjort er kendt fra utallige revyer og forestillinger, og som den hjertevarme Puk i Nissebanden i Grønland.

Der er også gensyn med Nyborg Voldspils stjerne, Jens Hauvgaard Jepsen, der fik sin professionelle debut i revyen sidste år. Musicalsanger og skuespiller Mette Ladekarl er dette års revydebutant. Med stor, musikalsk erfaring fra forestillinger som blandt andet Klokkeren fra Notre Dame er hun et stærkt kort for revyen.

Thomas Mørk debuterer i Menstrup

Sidste mand er en af Danmarks mest etablerede og kendte revynavne, Thomas Mørk, der for første gang står på scenen i Menstrup Revyen. Thomas blev landskendt sammen med Niels Olsen i duoen Cirkus Montebello og har siden betrådt stort set alle danske revyscener, senest med stor succes i Odense Sommerrevy.

Med Menstrup Revy 2020 - "Ren Revy" byder Menstrup Kro på en aften i godt selskab med betjening, treretters menu, underholdning og dans. Revyen har premiere fredag 11. september og spiller hver fredag og lørdag samt udvalgte torsdage og søndage frem til fredag 13. november.

arrow Kommune klar med gratis husly til corona-smittede
18. maj 2020 kl. 09:21 Opdateret: kl. 09:53
arrow Hoteller i knæ: Det er kun håndværkerne der kommer
31. marts 2020 kl. 21:31 Opdateret: kl. 12:00
Sommerpakken giver 50% rabat på entré til mange oplevelser som f.eks. museer. Benytter du dig af de gode tilbud ?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk