3. juli 2020
Der kan også i år købes juletræer på Ålestokgårdens julemarked. Foto: Jørgen C. Jørgensen
gallery icon

Se billedserie

Der kan også i år købes juletræer på Ålestokgårdens julemarked. Foto: Jørgen C. Jørgensen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Elever har julemarked på Ålestokgården

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Elever har julemarked på Ålestokgården
Ugeavisen Næstved - 21. november 2019 kl. 15:50
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Den kommende lørdag og søndag kl. 10-15 åbner Ålestokgården på Ålestokvej 5 værksteder og drivhus for et stort familiejulemarked, som gårdens elever har bidraget til.

Ålestokgården blev 1. august i år en del af FGU Syd & Vestsjælland, og hedder i daglig tale FGU Næstved. FGU er en uddannelse for unge under 25 år, der gerne vil prøve forskellige muligheder af og finde ud af, hvad de brænder for.

Alle skolens værksteder bidrager til julemarkedet. Eleverne har i efteråret produceret mange forskellige gaveartikler, så der er rig mulighed for at finde nogle gaveartikler.

Igen i år er julemanden på besøg, og man kan blive fotograferet sammen med ham. Han har indrettet sig i Ålestokgårdens gartneri. Det er eleverne fra Kommunikation og Medie linjen der sørger for dette.

Tømrerværkstedet sælger flotte trævarer, køkken-holdet sørger for salg af hjemmelavede ølkager, klejner, gløgg og æbleskriver. På skolens omsorg og sundhedslinje kan man bestille ansigtsbehandlinger m.m.

I gartneriet er der pyntet flot op til jul, og der sælges traditionen tro juletræer, juledekorationer, blomster og meget andet. Der er gratis entré og parkering ved gården.

Har du ændret dine indkøbsvaner i forbindelse med coronakrisen?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk