23. september 2019
Hanne Nøhr og Benny Bondo nyder en aktiv pensionisttilværelse bl.a. med kunstneriske udfoldelser. I stuen har de hver deres afdeling, hvor de laver skiftende udstilling med deres respektive værker. Foto: Per Witt
gallery icon

Se billedserie

Hanne Nøhr og Benny Bondo nyder en aktiv pensionisttilværelse bl.a. med kunstneriske udfoldelser. I stuen har de hver deres afdeling, hvor de laver skiftende udstilling med deres respektive værker. Foto: Per Witt
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Drømmene - og Mickey Mouse - kommer på lærred

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Drømmene - og Mickey Mouse - kommer på lærred
Ugeavisen Næstved - 12. april 2019 kl. 14:41
Af Per Witt
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Benny Bondo har malet og tegnet det meste af sit lange 75-årige liv. Noget af det første, han husker om at tegne er fra skoletiden, hvor pigerne flokkedes om ham for at få ham til at illustrere. For det var tydeligt, at på det punkt skilte han sig ud fra kammeraterne. Og pigernes interesse var blot en ekstra bonus.

Det er en interesse og evne, Benny Bondo har holdt ved lige siden. Også hans hustru Hanne Nøhr, fik for mange år siden mod på at prøve maleriet. Og inspirationskilden har hun delt hjem og tilværelse med i 50 år. I dag prydes hjemmet i Mogenstrup af begges billeder. De har på demokratisk vis hver deres maleværelse og de "udstiller" hjemme i hver sin ende af stuen.

Som ung var det naturligt, at Benny Bondo skulle finde en uddannelse, hvor han kunne bruge sit tegnetalent. Han blev derfor udlært skiltemaler i 1960´erne, dengang hvor computeren ikke havde overtaget skiltefaget - næh, bogstaver og logo blev oftest malet med pensel og frihånd.

Næstved Kunstforening på Sct. Peders Kirkeplads lægger vægge til en udstilling udelukkende med Benny Bondos malerier og skulpturer. Der er fernisering lørdag 13. april kl. 13-16. Udstillingen åbnes af byrådsmedlem Githa Nelander og udstillingen fortsætter til og med søndag 19. maj.

Læs hele historien i Ugeavisen Næstved

Nyhedsbrevet for Sjællandske Næstved / Ugeavisen Næstved/ Søndagsavisen Sydsjælland
Nyhedsbrevet udsendes hver dag omkring klokken 06.00
BREAKING-nyheder udsendes efter behov
*påkrævet

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk