3. juli 2020
I sidste uge forsvandt bogstaverne  på Radiolageret, og siden blev facaden malet. Ejendommen er nænsomt istandsat, og stueetagen er udlejet  til en lejer, som endnu ikke er klar til at få sit navn offentliggjort. Fotos: Jan Jensen
gallery icon

Se billedserie

I sidste uge forsvandt bogstaverne på Radiolageret, og siden blev facaden malet. Ejendommen er nænsomt istandsat, og stueetagen er udlejet til en lejer, som endnu ikke er klar til at få sit navn offentliggjort. Fotos: Jan Jensen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: De ikoniske bogstaver er væk...

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

De ikoniske bogstaver er væk...
Opdateret 15. oktober 2019 kl. 14:01
Ugeavisen Næstved - 15. oktober 2019 kl. 13:54
Af Jan Jensen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Det måtte jo ske, men efter at have knoklet i over to år i bygningen, der i generationer rummede Radiolageret, er den nye ejer nu alligevel glad for den seneste udvikling.

Tømrermester Ole Rehn holdt nemlig meget af de gamle bogstaver, og allerede ved købet af ejendommen lovede han, at de selvstændige skilte med bogstaverne FJERNSYN ville blive pillet ned til allersidst.

I foråret 2019 blev første del af den gamle radioforretning klar til udlejning efter en omfattende renovering. Siden er den anden og større del af lokalet blevet klar, og den opmærksomme forbipasserende har bemærket, at udlejningsskiltene forleden dag forsvandt - næsten samtidig med at facaden gik i sort - uden FJERNSYN.

- Jeg var vild med det gamle skilt, men jeg er glad for, det er lykkedes at udleje lokalerne. Men jeg kan endnu ikke sige noget om, hvem det er. Det bliver op til lejeren, lyder det fra Ole Rehn til den nysgerrige cyklende journalist. Ole Rehn har tidligere nævnt, at det i hvert fald ikke bliver et pizzaria.

Den ene af i alt to boliger på førstesal er udlejet. Ole Rehn er knapt nok færdig med det overraskende store arbejde med at renovere den gamle bygning. Den anden bolig på første sal skal også gøres klar til udlejning.

Har du ændret dine indkøbsvaner i forbindelse med coronakrisen?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk