9. juli 2020
Johnny Eiland, Jacob Andersen, Jesper Christiansen, Jesper Andersen og Jesper Abildgaard er tilbage på fuld tid. Her står de ved indgangen ud mod Rådmandshaven.
gallery icon

Se billedserie

Johnny Eiland, Jacob Andersen, Jesper Christiansen, Jesper Andersen og Jesper Abildgaard er tilbage på fuld tid. Her står de ved indgangen ud mod Rådmandshaven.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Covid 19 satte gang i ombygningen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Covid 19 satte gang i ombygningen
Ugeavisen Næstved - 03. juni 2020 kl. 11:24
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Erhverv Den store herreekviperingsbutik Mister i Kindhestegade i Næstved er andet og mere end pænt og smart tøj til den mandlige del af befolkningen. Efterhånden er afdelingen Mister Erhverv blevet en større og større del af forretningen for indehaverne Jesper Abildgaard og Anders Olsen.

- Vi startede beskedent i et mindre lokale ved siden af Mister - og fra midt i maj er vores erhvervsafdeling nu blevet på ikke mindre end 400 kvm, siger Jesper Abildgaard.

Håndværkere har lavet det grove samt belysning men ellers har det været Jesper Abildgaard og Anders Olsen, der selv har stået for byggeprojektet.

- Vi har på skift taget arbejdstøjet på, mens den anden passede kunder i butikken, siger Jesper Abildgaard med et smil.

Og resultatet er blevet en harmonisk og logisk butiksopbygning med ny belysning, og hvor erhvervsafdelingen nu går fra ydervæg til ydervæg. Derfor er døren til bagsiden af bygningen nu også blevet indgangsdør for kunderne.

Større sortiment
Vokseværket skyldes blandt andet, at erhvervsafdelingen i dag dækker flere og flere varegrupper. Ud over et stort sortiment inden for beklædning til håndværk, kontor, skoler og institutioner, leverer butikken også firmatryk og -broderi på tøjet. - Nu kan vi også forsyne virksomheder med et bredt sortiment inden for firmagaver og vin, som kom til sidste efterår. Senest er værnemidler blevet en efterspurgt vare for erhvervet.

Vi har fået værnemidler som høreværn, arbejdshjelme, masker, beskyttelsesbriller m.m. med i porteføljen, forklarer Jesper Abildgaard, der har fem ansatte i erhvervsafdelingen.

- Vi dækker tilsammen områderne værnemidler, erhvervsbeklædning, tryk og broderi samt firmagaver og vin. Men alle er faguddannede, så vi servicerer naturligvis både privat- og erhvervskunder over alt i Mister, understreger Jesper Abildgaard.

Han mærker tydeligt, at hverdagen som før corona så småt er ved at vende tilbage til butikken, og derfor er alle 11 ansatte atter tilbage på arbejde i Mister.

Den 12. person, Jesper Abildgaard selv, var i skrivende stund i fredags få timer fra at blive far for tredje gang, så hans tilstedeværelse i Mister er lidt mere sporadisk. I almindelighed deler han og Anders Olsen deres dage mellem hovedafdelingen i Kindhestegade og afdelingerne i Sct. Jørgens Park og i Næstved Storcenter.

n

Sommerpakken giver 50% rabat på entré til mange oplevelser som f.eks. museer. Benytter du dig af de gode tilbud ?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk