22. april 2019
Carsten Tangaa (tv) og Christian Kopranen ønsker hinanden tillykke med de nye udfordringer. Christian Kopranen bliver Ugeavisen Næstveds nye bladchef, mens Carsten Tangaa skifter til køkkenbranchen og bliver fremover kunde - både i papirudgaven og on-line. Foto: Jan Jensen
gallery icon

Se billedserie

Carsten Tangaa (tv) og Christian Kopranen ønsker hinanden tillykke med de nye udfordringer. Christian Kopranen bliver Ugeavisen Næstveds nye bladchef, mens Carsten Tangaa skifter til køkkenbranchen og bliver fremover kunde - både i papirudgaven og on-line. Foto: Jan Jensen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Chefskifte på Ugeavisen Næstved

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Chefskifte på Ugeavisen Næstved
Ugeavisen Næstved - 01. august 2018 kl. 09:36
Af Jan Jensen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Carsten Tangaa søger nye udfordringer og bliver selvstændig. Ugeavisen Næstved og Søndagsavisen Sydsjællands nye bladchef er et kendt ansigt - nemlig Christian Kopranen, der er hentet fra Ugeavisens søsteravis Haslev-Faxe Posten.

- Det er på tide, hvis man skal prøve noget nyt, og jeg glæder mig til at hjælpe kunder med at finde nye køkkenlåger, der kan modernisere køkkenet til en fornuftig pris, siger Carsten Tangaa, der bliver selvstændig forhandler af Søgaard Køkkenfornyelse i Syd- og Østsjælland, Lolland-Falster og Bornholm.

Han stopper bedst som sammenlægningen af Ugebladet Næstved og Næstved-Bladet er en realitet. Det er et historisk positivt træk, og det fører noget godt med sig, idet Christian Kopranen, har sagt ja tak til et rigtig godt tilbud om at blive bladchef for det nye Ugeaviscenter, der netop er flyttet ind i Sjællandske Mediers bladhus på Dania 38 i Næstved.

- Jeg er ellers i fuld gang i Haslev, hvor vi er i gang med et lignende projekt. Vi flytter Haslev-Faxe Posten ind i dagbladets lokaler. Men Ugeavisen Næstved er en spændende udfordring, som jeg ikke kan sige nej til. Jeg glæder mig meget til at komme i gang - ja faktisk vender jeg tilbage, idet jeg har haft fire år som souschef på Næstved-Bladet.

Christian Kopranen var 24 år, da han begyndte på Haslev-Posten. Han er nu 55 år og har 31 års erfaring i avisbranchen.

- Jeg elsker avisbranchen, og jeg ser frem til at være med til at præge det nye samarbejde i bladhuset. Det er en spændende udvikling, og det der driver mig, er blandt andet at der er en deadline, som hver uge også udløser en ny begyndelse. Det er en særlig drivkraft, siger Christian Kopranen.

- Det bliver spændende og sjovt. Jeg glæder mig til at komme ud på gaden i Næstved og omegn.

Læs mere i Sjællandske

Nyhedsbrevet for Sjællandske Næstved / Ugeavisen Næstved/ Søndagsavisen Sydsjælland
Nyhedsbrevet udsendes hver dag omkring klokken 06.00
BREAKING-nyheder udsendes efter behov
*påkrævet

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk