13. august 2020
Campinglivet bringer mange glæder med sig - men husk forsikringen.
Campinglivet bringer mange glæder med sig - men husk forsikringen.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Campister: Husk forsikringen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Campister: Husk forsikringen
Ugeavisen Næstved - 17. juli 2020 kl. 09:00
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Sommerferien er i fuld gang, men corona og usikre rejsemål betyder, at danskerne er nødt til at spille det sikre kort, når der skal slappes af med familien. Her kommer det trygge hjem på fire hjul, campingvognen, i spil.

- Med 2007 campingvogne i Næstved kommune, er det et nærliggende valg at spænde vognen efter familiebilen, men er man ny i campinglivet, så kan der være nogle faldgruber, som der skal tages højde for, forklarer salgsleder hos Lokal Forsikring med kontor i blandt andet Næstved, Jesper Møller og fortsætter: - De fleste forhandlere er gode til at guide nye campister igennem processen, men handler du privat, så kan man let helt glemme forsikringen eller bare tro, at vognen nok alligevel er dækket af bilens kaskoforsikring. Det kan altså blive en dyr forglemmelse for nye campister, siger Lokal Forsikrings campingekspert.

Jesper Møller gør dog også opmærksom på en vigtig forebyggende foranstaltning, som ikke kræver en forsikring.

- Køkkenblusset i campingvogne er ofte gasdrevet og altså med åben flamme, hvilket meget hurtigt kan udvikle et lille uheld til en nedbrændt vogn - medmindre man har en lille brandslukker eller et brandtæppe ved hånden.

Tjekliste

Jesper Møller råder nye og eksisterende ejere til at tjekke følgende, inden campingvognen triller ud i sommerlandet.

1. Hvad dækker kaskoforsikringen? Alt hvad du spænder efter din bil, er dækket af bilens ansvarsforsikring. Men vil du gerne være sikker på, at skader på din vogn også er dækket, så skal der tegnes en separat kaskoforsikring for campingvognen.

2. Er alle løsøre dækket? Vær opmærksom på, om der i kaskoen også er tegnet et beløb for løsøre i det faste indbo i vognen, eller om det dyre campinggrej skal forsikres yderligere.

3. Er vejhjælp inkluderet? Bryder bilen ned og skal hentes på fejeblad, så er det surt at skulle efterlade vognen i nødsporet, fordi vejhjælp kun dækker bilen. Du kan læse flere gode råd til en sikker kør-selv-ferie på lokal.dk.

Dansk Folkeparti vil stoppe forhøjelse af pensionsalder ved 70 år. Er det en god idé?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk