14. oktober 2019
Lyset og stjernerne kom helt tæt på, da den store lysekrone pludselig sænkede sig fra loftet. Børn fra Skovtrolden og Mariehuset er henrykte. Foto: Jan Jensen
gallery icon

Se billedserie

Lyset og stjernerne kom helt tæt på, da den store lysekrone pludselig sænkede sig fra loftet. Børn fra Skovtrolden og Mariehuset er henrykte. Foto: Jan Jensen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Børns julesang sendte lysekronen til gulvet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Børns julesang sendte lysekronen til gulvet
Ugeavisen Næstved - 06. december 2017 kl. 19:00
Af Jan Jensen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Næsten 100 lokale børnehavebørn har taget plads på puder og tæpper foran alteret i Herlufsholm Kirke, og nogle af dem har ventet i spænding lidt længe, fordi nogen havde taget fejl af tidspunktet. Nu kommer han. Sognepræst Thomas Emil Horneman-Thielcke smiler, mens han går gennem børneflokken. De små poder klapper spontant af manden i præstekjole og fin pibekrave. Alle har en arm i vejret, da der skal udvælges skuespillere. Josef, Maria og de tre vise mænd. De kommer hurtigt i rette udklædning og deltager nu i historien fra Betlehem. .

Men der venter en større overraskelse, da de store lysekrone pludselig sænker sig - langsomt men sikkert helt ned til gulvet.

Stjerner kan sagtens komme helt tæt på, og nu er der kun tilbage at give Bumle et farvelkram. Thomas præst må igen smile. Børnene omfavner hinanden og der er trængsel foran præstekjolen. Alle har lyst til at give ham et knus - juleglæden er tilbage i Herlufsholm Kirke.

Nyhedsbrevet for Sjællandske Næstved / Ugeavisen Næstved/ Søndagsavisen Sydsjælland
Nyhedsbrevet udsendes hver dag omkring klokken 06.00
BREAKING-nyheder udsendes efter behov
*påkrævet

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk