21. september 2019
Der er en fantastisk sidde- og liggekomfort i topmodellen fra DUX til 351.415 kroner. Afdragsordning kan man sikkert få etableret i møbelhuset. Fotos: Per Witt
gallery icon

Se billedserie

Der er en fantastisk sidde- og liggekomfort i topmodellen fra DUX til 351.415 kroner. Afdragsordning kan man sikkert få etableret i møbelhuset. Fotos: Per Witt
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Billedserie: Prøv en seng til 350.000 kroner

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Billedserie: Prøv en seng til 350.000 kroner
Ugeavisen Næstved - 23. april 2019 kl. 10:38
Af Per Witt
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Som eneste møbelbutik i IdeMøbler kæden har butikken på Kanalvej i Næstved indledt samarbejde med det svenske sengemærke DUX. Derfor kan indehaver Jesper Kjep Rasmussen tilbyde en hvilestund i luxussenge magen til dem, sengeproducenten har leveret til stjernernes ynglingshotel d´Angleterre i København.

Møbelhuset IdeMøbler/Svends Møbler på Kanalvej har indrettet et helt specielt hjørne, hvor et nyt sengemærke har fundet sin plads.

I sortimentet er der flere modeller at vælge imellem samt et par sengemøbler fra DUX, der vil passe fint til et soveværelse.

Det koster intet at afprøve sengene i IdeMøbler i Næstved - i modsætning til i de mange luksushoteller verden over, der er indrettet med DUX senge. Blandt andre d´Angleterre i København har DUX sengemodeller på alle værelser.

Gode senge der skal holde i rigtig mange år koster i dag en del, men udstillingens topprodukt fra det svenske sengemærke, læderudgaven DUX Exclusive i king size størrelsen 210 x 210 cm, inklusive sengegavl i håndsyet læder, koster ikke bare en del. Den seng koster hvad en stor mellemklassebil koster - nemlig præcis 351.415 kroner.

- Til alle der køber denne topmodel følger noget ganske særligt: Jeg kommer personligt og maler køberens soveværelse ganske gratis før sengen installeres, siger Jesper Kjep Rasmussen med et smil.

Nyhedsbrevet for Sjællandske Næstved / Ugeavisen Næstved/ Søndagsavisen Sydsjælland
Nyhedsbrevet udsendes hver dag omkring klokken 06.00
BREAKING-nyheder udsendes efter behov
*påkrævet

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk