16. oktober 2019
Rådgivende ingeniør Birgit Flinch Melsen skuer ud over Kählersvejhuset, der i skrivende stund blot er nået halvvejs til vejrs. Foto: Per Witt
gallery icon

Se billedserie

Rådgivende ingeniør Birgit Flinch Melsen skuer ud over Kählersvejhuset, der i skrivende stund blot er nået halvvejs til vejrs. Foto: Per Witt
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Billedserie: Byggeri - byggeri - og lidt mere byggeri

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Billedserie: Byggeri - byggeri - og lidt mere byggeri
Ugeavisen Næstved - 21. august 2018 kl. 07:45
Af Per Witt
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Der er nye tider i city. Næstveds bymidte er i år nærmest fyldt op med igangværende byggeprojekter. Et byggeprojekt er netop afsluttet - andre kan snart indvies og et par stykker afsluttes ultimo 2018. Der er naturligvis tale om henholdsvis "Guldhjørnet" - VUC Storstrøm i Teatergade, de kommende parkeringshuse og den nye Rampen over banen.

arrow Læs også: Se billeder: Indvielse af »Guldhjørnet«

I øjeblikket er der udsigt til kæmpe sand- og grusbunker ved Rampen og betonelementer på højkant midt i Næstved. Men det bliver snart anderledes. Når det hele står færdigt sidst på året, har BaneDanmark bygget en helt ny og bredere rampe med helt andre tilkørselsforhold for bilister og fjernet den gamle, ikoniske Rampen og Næstved Kommune afslutter arbejdet med p-huset på Kählersvej.

Næstved Kommune arbejder lige nu på højttryk med at blive færdig inden månedens udgang med parkeringshuset på Grønvej, der skal give plads til 300 parkeringspladser.

Med p-huset på Kählersvej får Næstved ialt 770 nybyggede p-pladser inden årets udgang.

I P-huset på Grønvej er der etableret seks forskudte plan. En gangbro til "sneglen" op til stibroen over banen med adgang til bymidten og stationen er netop monteret.

P-huset på den gamle tjæregrund på Kählersvej har de seneste dage ændret udseende. For betonelementer og dæk til de første fire af ialt otte niveauer er på få dage rejst.

- Forureningen på tjæregrunden ved Kählersvej bliver simpelthen pakket ind i et p-hus, hvorved evt. nedsivning af giftstoffer på grunden standses. Så et p-hus med låg på forureningen er faktisk en optimal løsning, siger Birgit Flinch Melsen, der er ansat af Næstved Kommune som projektingeniør i en afgrænset periode.

Begge parkeringshuse bliver beklædt med rustfarvet strækmetal lidt i stil med det, man ser på den nye VUC-bygning.

Imens er Banedanmark i fuld gang med sit projekt Rampen. Selve den nye bro står nu hvor den skal ved siden af den gamle Rampen, men der forestår stadig et stort arbejde på denne og i omgivelserne. Banedanmarks entreprenører skal nu arbejde i døgndrift med at nedrive den gamle Rampen. Den lukker mandag 27. august kl. 6. Asfalt fjernes og den gamle bro graves fri. Fra fredag den 31. august kl. 22 til mandag 3. september kl. 05 morgen foretages nedrivningen, og der vil derfor ikke være togdrift mod og fra syd.

Læs hele artiklen i Ugeavisen Næstved i denne uge

arrow Anette har tag på VUC-bedene
23. august 2018 kl. 08:00 Opdateret: kl. 15:41
arrow Se billeder: Sådan ser Guldhjørnet ud
06. august 2018 kl. 08:12 Opdateret: kl. 08:14
Nyhedsbrevet for Sjællandske Næstved / Ugeavisen Næstved/ Søndagsavisen Sydsjælland
Nyhedsbrevet udsendes hver dag omkring klokken 06.00
BREAKING-nyheder udsendes efter behov
*påkrævet

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk